Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Обявиха фаворитите за „анимационните Оскари“

Обявиха фаворитите за „анимационните Оскари“

Аз детето | 2017-12-06

Обявиха фаворитите за „анимационните Оскари“

Очарователният хит на Дисни и Пиксар „Тайната на Коко“ оглави тазгодишните номинации за познатите като „анимационните Оскари“ награди Ани. „Тайната на Коко“ беше номиниран в цели 13 категории, включително за най-добър филм, режисура и сценарий.

Новият 20-минутен късометражен филм „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“, който връща на екран част от любимите на цял свят герои на „Замръзналото кралство“, беше номиниран в категорията „Специална анимационна продукция“.

В категорията „Замръзналото кралство: Коледа с Олаф“ ще се състезава с „Imaginary Friend Society “Feeling Sad“, „Pig: The Dam Keeper Poems“, „Revolting Rhymes“ и „Tangled Before Ever After“.

В категорията най-добър анимационен филм се състезават „Captain Underpants: The First Epic Movie“, „Колите 3“, „Тайната на Коко“, „Аз, проклетникът 3“, „Бебе Бос“

Сред номинираните за най-добър филм се нареди и другият голям филм на Дисни и Пиксар от тази година – „Колите 3“

Наричат наградите Ани „анимационните Оскари“, тъй като през последните години носителят на Ани за най-добра анимация повтаря успеха си при връчването на Оскарите. Наградите Ани ще бъдат раздадени на 3 февруари 2018 година.

Кои са вашите фаворити, споделете с нас в коментарите!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град