Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Обичаното от всички зелено чудовище Гринч се завръща с чисто нов анимационен филм

Обичаното от всички зелено чудовище Гринч се завръща с чисто нов анимационен филм

Аз детето | 2018-03-13

Обичаното от всички зелено чудовище Гринч се завръща с чисто нов анимационен филм

Нова анимационна версия на филма „Как Гринч открадна Коледа!“ („How the Grinch Stole Christmas!“ ще видим тази година през ноември. Историята написана от небезизвестния д-р Сюс още през 1957 година ще получи нов живот и нов интересен прочит благодарение на създателите хитовата анимационна поредица „Аз проклетникът“!

„Гринч“ разказва историята на циничния косматко, който поема на мисия... да открадне Коледата. Но вместо това душата му е променена от щедрия, празничен дух на младо момиче. Забавен, стоплящ и визуално зашеметяващ, това е универсалната история на коледния дух и несломимата сила на оптимизма. Номинирания за „Оскар“ Бенедикт Къмбърбач дава гласа си за главния герой Гринч, който живее в изолация в своята пещера. Единствената му компания е неговото куче Макс. Пещерата му е пълна с изобретения и джунджурийки, които задоволяват ежедневните му нужди.

Гринч вижда своите съседи, жителите на Хувил, само когато му свърши храната. Всяка година по Коледа те притесняват спокойното му съществуване с огромните, светли и шумни забавления. Когато жителите съобщават, че тази година ще честват Коледа три пъти по-грандиозно от миналата година, Гринч осъзнава, че за да запази спокойното си съществуване има само един начин – той трябва да открадне Коледа. За да успее, той ще се преобрази в Дядо Коледа в празничната нощ и от там насетне... ще задейства пъкления си план.

Междувременно в Хувил, Синди Лоу Ху (младо момиче изпълнено с празнично въодушевление) планува заедно с приятелите си да улови Дядо Коледа, докато прави празничната си обиколка, за да му благодари за помощта му за прекалено работещата и майка. С приближаването на Коледа, нейният положителен дух е на път да се сблъска с отрицателния такъв на Гринч. Дали Синди ще постигне целта си със срещането на Дядо Коледа? Дали Гринч ще успее да заглуши празненствата около Коледа веднъж завинаги? Ще разберем през ноември 2018!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град