важните неща

Начало | важните неща | Няколко полезни и лесни идеи за лятната ваканция

Няколко полезни и лесни идеи за лятната ваканция

Аз детето | 2014-06-02

Няколко полезни и лесни идеи за лятната ваканция

Моментът, който всички вие очаквахте 9 месеца най-накрая дойде – лятна ваканция. Накрая можете да забравите тези ужасни думи като "домашна работа", "учител", "на дъската!" и да се отдадете на една добра почивка. Мислим, че (или по-скоро се надяваме), че много от вас искат да прекарат тези прекрасни три месеца в полза за себе си, а не да лежат на дивана. За да предотвратим това, ето и нашите съвети:

Внимание! Тези съвети са от значение за тези, които прекарват ваканцията в града, а не по крайбрежието на остров Бали или при баба. :-)

1. Кога, ако не през лятото, да експериментирате! Разбира се, не ви е необходима зелена боя за коса, но можете да си направите нова прическа.

2. Опитайте да започнете активен начин на живот. Ако през студените сезони трудно би се получило да стигнете до улицата, то през лятото, когато слънцето залязва по-късно, мислим че е време да се научите как да карате колело или просто да бягате или скачате на въже.

3. Четете повече книги, независимо дали са от задължителния списък за лятото или пък други книги, които ви харесват на вас. Четенето развива въображението, подобрява грамотността, обогатява речника. Като цяло, от книгите не може да произлезе нищо лошо, а само ползи.

4. Правете повече разходки на открито. Съберете приятелите си и отидете до най-близкия парк или просто навън. Така ще се забавлявате и ще подобрите вашето и тяхното здраве.

5. След като имате повече време би било хубаво да се запишете в различни кръжоци и клубове. Там не само ще подобрите уменията си в нещо и ще научите много интересни неща, но със сигурност ще намерите и много нови приятели.

А вие имате ли други идеи? Споделете ги!

Снимка: freeimages.com



Коментари
2 коментара

александра , 11 г.,

Публикувано на 08.03.2015

Ако имате голям двор,поканете някое приятелско семейство с дете/деца и си направете барбекю.

Мария Христова , 10 г.,

Публикувано на 07.05.2015

Можете да се запишете на различни лагери или пък да ходите при баба и дядо на село.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град