любопитно

Начало | любопитно | Нови книжки

Нови книжки

Аз детето | 2008-03-22

Училищен Мюзикъл
Официалното списание на УЧИЛИЩЕН МЮЗИКЪЛ, или както е известен в целия свят - High School Musical, вече е и у нас! Това е ТВОЕТО списание, не само защото е списанието за любимия ти филм, а и защото сред героите, които обичаш, можеш да намериш себе си. За да се забавляваш, за да пееш и танцуваш и дори да научаваш нови неща за филма и главните герои, нека да се срещаме всеки месец!

Цена 2,50 лв.

Списанието излиза в третия понеделник на месеца





Училищен мюзикъл
Единственото, за което Трой мечтае, е спечелването на титлата в баскетболния шампионат. Докато не среща Габриела в новогодишната нощ на сцената на караоке клуб. През следващите седмици Трой е напълно обсебен от мисълта да се яви на прослушванията за училищния мюзикъл в дует с Габриела. Габриела също трябва да се пребори със себе си. Отборът по научен десетобой се нуждае от помощта й, но без съмнение с радост би пяла отново с Трой.
Трой и Габриела са убедени, че имат качества да изпълнят главните роли в мюзикъла, но липсата на разбиране от страна на приятелите им ги озадачава и огорчава. Дали да последват желанието си да пеят и да се явят на прослушването? Или да останат верни на съотборниците си и да ги поведат към победата?

Цена: 3,99 лв.


Стил & Мода: Специално издание на УИЧ
Модата - въпрос на усещане...

  „Какво да облека?“ На пръв поглед дребна, но всъщност изтощително  драматична дилема, до болка позната на всяко момиче. Въпрос, който със сигурност се е случвало да си задаваш сутрин преди училище, в деня на вълнуващ купон или докато се готвиш за съботна разходка из града с приятелки. Но няма място за паника, всъщност има толкова начини за справяне с проблема! Именно това ще се постараят да ти покажат Уил, Ирма, Корнелия, Хей Лин и Тарани със своите пет забавни и искрени истории в комикс!
     Но какво е мода? Още един въпрос, на който има множество отговори. Нека изберем един от тях – модата е вътрешно усещане, чувство на личен стил! Всяко момиче има своя стил, понякога обаче е нужно повече внимание, за да могат очертанията на личния почерк от бледи да станат ярки и открояващи се. За да откриеш какво отива точно на теб и да научиш как в света на модата да намериш онова, което подчертава твоите положителни качества, в това специално издание на УИЧ те очакват много съвети и един любопитен тест!
     А как се постига един наистина оригинален и премерен личен стил? С изобретателност! Колко важни са фантазията и добрите идеи в модата ще ти покажат няколко студенти от Европейския институт по дизайн в Италия (ЕИД), които с помощта на художниците на Дисни, създадоха скици на модели облекла за петте момичета от УИЧ, за всяка – според личния й стил и излъчване.
     Повярвай, че след това кратко обучение по стил, отвореният гардероб за теб ще се превърне във вселена от идеи и възможности. Затова облечи най-стилния си тоалет и смело тръгни на пътешествие из пъстрия и необятен свят на модата!

Цена: 3,50 лв.

 



Коментари
3 коментара

MiLcHiTyYy , ,

Публикувано на 09.12.2008

I love HSM2!!

Мина , ,

Публикувано на 28.09.2009

ппппппппрррросто супеееееееееееер

петя кумчева, 15 г.,

Публикувано на 30.10.2011

яко е

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град