Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нови епизоди на любими сериали, маратон с принцеси и страховит мюзикъл ни очакват на малкия екран през май

Нови епизоди на любими сериали, маратон с принцеси и страховит мюзикъл ни очакват на малкия екран през май

Аз детето | 2018-04-24

Нови епизоди на любими сериали, маратон с принцеси и страховит мюзикъл ни очакват на малкия екран през май

Искате ли да разберете какво става с нашата любима Луна? Все пак последния епизод някак си остави историята ѝ недовършена? А обичате ли принцесите? Какво ще кажете за мюзикъл и едно училище пълно с обикновени ученици и зомбита със суперсили, които се опитват да учат заедно и в разбирателство... Всичко това и още купища приключения и невиждани досега истории ще ни очакват на малкия екран през май. Не знаем за вас, но ние още отсега сме си приготвили сушените плодове (да, защото смятаме, че е много подходящо хапване пред телевизора) и нямаме търпение да се насладим на тези интересни нови и стари-нови филмчета. Всъщност искате ли да ви разкрием още малко в аванс. Тогава вижте какво точно и кога ще ни очаква на малкия екран!

Аз съм Луна“ Сезон 2 – премиерни епизоди

Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има тайфа приятели и обича да кара кънки. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.

Луна се завръща с нови епизоди в понеделник, 30 април.

Приключенията на Рапунцел и разбойника: сериалът“ Сезон 1 – нови епизоди

Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на сериала, който разказва веселата, обновена приказка за дългокосата принцеса Рапунцел, която е затворена в кула. След като успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се настройва за живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра.

„Приключенията на Рапунцел и разбойникът“ се завръща с нови епизоди в понеделник, 14 май, от 17:30 часа.

Маратон с принцеси

Празнувайте кралската сватба заедно с Дисни! Приготвена е специална програма в събота, 19 май, с бонус принцеси през уикенда. Започва в събота, 19 май, от 13:30 часа с „Рапунцел и разбойникът завинаги“ и продължава с избрана програма с любими филми на Дисни като „Принцесата и жабокът“, „Елена и тайната на Авалор“, „Елена от Авалор: Царството на Жакуините“, „Рапунцел: Кралица за ден“, „Рапунцел и разбойникът преди завинаги“ и „София Първа: Мистичните острови“.

„Зомбита“ филм премиера

50 години след апокалипсиса зомбитата не представляват заплаха, но са задължени да живеят в Зомбитаун, една изолирана общност, вдъхновена от своя уникален творчески дух. Когато на зомбитата най-накрая им позволяват да се запишат в гимназията Сийбрук, очарователното и харизматично зомби Зед, което е решено да играе футбол, се запознава с първокурсничката Адисън, която пък мечтае да стане мажоретка – най-високият социален статут в гимназията. Адисън отнася много критики за това, че се сприятелява със Зед и неговите зомби приятели, но тя научава, че зомбитата и мажоретките все пак не са толкова различни.

Началото на „Зомбита“ ще бъде подкрепено и с други „чудовищни“ филми, планирани за всяка събота от месец май с начален час 11:30.

Филмите с чудовища включват „Университет за таласъми“, „Таласъми ООД“ и „Наследниците“ 2. „Зомбита“ пък пристигат на екрана в събота, 26 май, от 11:30.

Бизаардварк“ сезон 2 – нови епизоди

Сериалът проследява Пейдж и Франки, които пишат забавни песни и създават музикални комедийни видеа за техния онлайн канал „Бизаардварк“. Сега със 10 000 последователя те са поканени да продуцират видеата си във влиятелното Вуугъл Студио. В тази свежа обстановка, както и с помощта на дългогодишния им приятел и 12-годишен агент Бърни, плюс другаря им от Вуугъл звезди – Дирк (от “Предизвикай ме, брато“) и Амелия (от „Съвършено съвършенство с Амелия“) – най-добрите приятели се впускат в комедийните приключения в стремежа си да бъдат признати в блогосферата.

„Бизаардварк“ се завръща с нови епизоди от понеделник, 21 май, от 19:00 часа.

Сутрешните премиери през уикенда:

  • Новите епизоди на „Къмпиране“ продължават от 10:00 часа.
  • Сезон 2 на „Елена от Авалор“ започва в събота, 19 май, от 10:00 часа.
  • „Домът на Рейвън“ – очаквайте премиерата на сезон 1 на 5 май, от 10:30 часа.
  • „Хотел Трансилвания: Сериалът“ се завръща с нови епизоди в събота, 5 май, от 11:00 часа.
  • „Клонинги в мазето: Елитна сила“ се завръща с нови епизоди в събота, 26 май, от 10:30 часа.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град