Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новата поредица „Крейг край реката“ стимулира децата да се грижат за околната среда

Новата поредица „Крейг край реката“ стимулира децата да се грижат за околната среда

Аз детето | 2018-10-01

Новата поредица „Крейг край реката“ стимулира децата да се грижат за околната среда

Крейг край реката“ е оригинална поредица на Cartoon Network, създадена от Бен Левин и Мат Бърнет, които са били част от екипа на „Стивън Вселенски“. Историята разказва за Крейг, неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието – един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над трите крепости и велорампите, съставяйки едно своеобразно детско общество.

Крейг Уилямс е умно младо момче и развиващ се изследовател, който се гмурва в епичните приключения, които той и неговите приятели откриват дълбоко в Поречието. То е фантастична част от гората, където се събират децата от целия квартал. Там, където те са далеч от възрастните и ежедневните им отговорности, малките могат да намерят магия и вдъхновение – откриват ги най-вече във фантазиите, на които се отдават, за да запълват времето си. Крейг, Келси и Джей Пи не са само най-добри приятели, те са членове на епична комбина, чиято главна цел е да остави своя белег в Поречието и в съзнанието на своите връстници, които съставят детското общество в гората. Приключенията на триото ги отвеждат в най-различни непознати области, а Поречието може да бъде чудно, а понякога ужасяващо място, което има способността да създава безценни детски спомени.

Поредицата вдъхновява екокампанията за рециклиране „Децата рециклират“. Като кара и малки, и големи да се замислят над проблемите на околната ни среда. В него могат да участват всички желаещи родители заедно с децата си. Единственото условие е да съберат хартия/стъкло/пластмаса разделно и да изпратят снимка под поста на състезанието. Участниците са насърчени да рециклират събраните суровини по предпочитан от тях начин. Конкурсът започва на 1 октомври и приключва на 15 октомври. Ще бъдат отличени 10 победители. Те ще бъдат селектирани на 16 октомври, а резултатите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Bebok.eu (където можете да намерите и повече подробности за състезанието) до 8 дни след това. Всеки от печелившите в състезанието ще получи ракетбол сет, бутилка за пътуване, тефтер и несесер, брандирани с любимите герои.

Сюжетът и фона на историята в „Крейг край реката“ напомнят на зрителите да не забравят за природата, по един много привлекателен начин. Светът, който поредицата представя, е съставен от всички забавни и странни части на това да си дете от Източното крайбрежие. Поредицата стартира на 15 октомври, като ще се излъчва всеки делник от 18.45 ч. по Cartoon Network.Коментари
1 коментар

Светослав ракшиев , ,

Публикувано на 03.01.2019

Много ми харесва! Но защо сте го саздали? Дори кой го е създал?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град