новини детски

Начало | новини детски | Нова, модерна детска площадка в София

Нова, модерна детска площадка в София

Аз детето | 2010-09-15

Нова, модерна детска площадка в София

Третата от шестте за 2010 г. новоизградени детски площадки по проекта на хранителния холдинг „Белла България“ „Повече сигурни места за щастливи игри“ бе открита на 14 септември в София – в градинката до 22 СОУ. Лентата прерязаха изпълнителният директор на холдинга Елза Маркова и кметът на Община Триадица Евтим Евтимов.

Детската площадка е изградена в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност по авторски проект. Съоръженията изписват „БЕЛЛА“. Буквата „Б“ представя пързалката, „Е“ е в основата на клатушката, двете „Л“ се крият в опорите на люлката, а катерушката образува „А“. Детският кът разполага още с пясъчник и две малки клатушки – пате и куче.

София е едно от шестте населени места, в които се изграждат такива детски площадки. Необходимостта от създаването на повече и безопасни места за детски игри е сред най-актуалните обществени теми у нас. Затова компанията е решена да продължи да работи в подкрепа на обществената кауза за повишаване на сигурността на българските деца.

Детска площадка по европейски стандарт откриха в Елин Пелин



Коментари
2 коментара

000 , ,

Публикувано на 18.09.2010

неразбирам какво трябва да ми пука като съм от стара загора

маскарад ?, ? г.,

Публикувано на 09.10.2010

какво му е модерното обикновена децка площадка

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град