Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нов трейлър и нови интересни герои за „Колите 3“

Нов трейлър и нови интересни герои за „Колите 3“

Аз детето | 2017-04-27

Нов трейлър и нови интересни герои за „Колите 3“

На 16 юни 2017 г. Маккуин Светкавицата се изправя пред най-голямото си предизвикателство. В „Колите 3“, притиснат от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно завземат спорта. Маккуин преживява сериозна катастрофа, след която вече не е същият. Ще успее ли да преодолее травмата и ще намери ли сили да се върне на пистата и отново да бъде шампион?

Най-новият трейлър към дългоочакваната анимация разкрива още малко подробности за това как се развива животът на легендата Маккуин. Светкавицата ще трябва да вземе съдбата си в собствените си гуми и отново ще докаже, че нищо не е приключило, докато той не реши. За да се върне отново в играта и пак да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да му върне шампионската титла. Маккуин не забравя и завета от своя учител – мъдрия и опитен Док Хъдсън. Невероятният Хъдсън Хорнет, трикратен победител в състезанията за Купата Пистън, дава на младия състезател най-ценния съвет – как да се справя с опасните и неочаквани завои и обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание с много по-млади, модерни, бързи и тунинговани коли.

За най-нетърпеливите от вас имаме и още една изненада, малко информация за новите герои в дългоочаквания „Колите 3“! Към Маккуин ще се присъединят Натали Сертайн, високоуважаван статистически анализатор. Натали е една от най-интелигентните коли в цялата поредица и ще помогне на Светкавицата с някои полезни статистически съвети за противниците му и състезанията.

Не по-малко интересен ще е и Стърлинг, буквално блестящият бизнесмен, който държи „Rust-eze Racing Center“ – един от най-успешните елитни центрове за обучение на коли в страната. Стерлинг също ще помогне на Маккуин, но най-вече защото знае, че добрите инвестиции трябва да се изплащат.

Най-колоритен от всички обаче със сигурност ще бъде Мис Фритер, местната легенда, спечелила най-тежкото състезание в света, наречено „Thunder Hollow Speedway“. Още по-интересното е, че Фритер всъщност е голям училищен автобус, който има доста необичаен външен вид и колекция от регистрационните номера на „жертвите“ паднали под нейния страннопушещ, но много бърз и мощен двигател!

Вече нямаме търпение за „Колите 3“, а вие?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град