покани

Начало | покани | Нескуйк открива учебната година

Нескуйк открива учебната година

Аз детето | 2007-09-03

От днес до 7 септември посетителите на Cineplex в Sofia City Center ще получават специален подарък, посветен на наближаващия първи учебен ден. Всеки ученик, снабдил се с билет за някоя от прожекциите в салоните на Cineplex, може да вземе на касите на киното своя комплект учебни помагала Nesquik Plus от Black&White. Етикети, програма и линийка е специалният подарък, който шоколадовата напитка подарява на малките и големите ученици по повод 15 септември.
Отново от днес Nesquik Plus и CINEPLEX дават още един шанс на учениците-киномани да стартират учебната година с подаръци и приятни емоции. Необходимо е само да бъдат по-наблюдателни и любопитни и да погледнат под седалката в киносалона за скрит стикер, за да спечелят още награди за новата учебна година.
Изненади през септември ще има и в Orange Center на ул. “Граф Игнатиев” №18. Всеки един от посетителите, който закупи ученически пособия ще получи стикче с любимия на децата Nesquik Plus.



Коментари
1 коментар

Наталия Димова, 8 г.,

Публикувано на 20.08.2008

това е супер и децата който ги получат наградите ще се радват много аз ако бях на тяхно място щях да се радвам много и успех на децата да намерят стикерчето

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град