Задачки-закачки

Начало | Задачки-закачки | Най-сладката сладоледена задачка

Най-сладката сладоледена задачка

Аз детето | 2017-07-26

Най-сладката сладоледена задачка

Време е за нещо сладко, разхлаждащо и приятно, което не само да допринесе за вашето още по-весело лятно настроение, но и да раздвижи ума ви. Това, че сте ваканция не означава, че той няма нужда от тренировки. Разбира се никой не би искал точно сега да решава някакви сложни задачи, да смята и да мисли прекалено дълго и прекалено логично. Доста се чудихме как може една задачка хем да е такава, хем да е приятна, да е на лятна тематика и да е интересна. Дълго мислихме и аха да се откажем... и я измислихме. Тя е лесна, приятна за окото и интересна, защото кой не обича да открива разлики в картинки? Ние обичаме, вие обичате, всички обичат! При това не какви да е картинки, а на любимите ни сладоледи!

Така че няма какво повече да чакаме! Предизвикваме ви да ни докажете колко е остро зрението ви, колко бързо работи умът ви и да откриете 8-те разлики в картинката. Ще успеете ли? Очакваме отговорите ви в коментарите!

След като изпълните задачата можете да видите и други интересни неща за ледената сладост:
Разкошен ягодов сладолед само с две съставки
Сладоледите с най-неочаквани вкусове
Сладолед, който замръзва за минути
Историята на сладоледа
Пет причини да обичаме сладоледКоментари
3 коментара

Габриела Велева, 12 г.,

Публикувано на 27.07.2017

Аз намерих 10 грешки. От ляво надясно: лилава-червена ягода, нагоре- надолу син сладолед, цял-отхапан розов сладолед, наляво-надясно слънце, нагоре-надолу червена ягода, половин-цял син сладолед, нагоре-надолу лилава ягода, нагоре-надолу розова ягода, цял-отхапан зелен сладолед, червена-лилава ягода. И нагледно:http://prikachi.com/images.php?images/733/9155733a.png

Стефи , 11 г.,

Публикувано на 04.12.2017

Намерих ги за 5 секунди

От редакцията: Еехее, невероятна си, Стефи. ;-)

моника илиева, 9 г.,

Публикувано на 29.12.2017

аэ я реших эа 4 секунди беше много лесна

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град