важните неща

Начало | важните неща | Направете на приятелите си изненада за рождения ден дори и без да сте физически заедно

Направете на приятелите си изненада за рождения ден дори и без да сте физически заедно

Аз детето | 2020-04-01

Направете на приятелите си изненада за рождения ден дори и без да сте физически заедно

Всички знаем, че няма нищо по-вълнуващо за едно дете от рождения му ден! Когато си на 1-2 години може и да не ти пука за него, но след като пораснеш малко... Всяко дете брои дните до времето, когато ще се съберете заедно с приятелите, ще има музика, танци, забавления, торти и подаръци. Поне винаги досега е било така... Но досега... В момента всички трябва да си стоим вкъщи, знаете защо... Това обаче не означава, че трябва да оставите най-добрите си приятели да прекарат рождения си ден сами. Напротив, отново можете да ги изненадате и то по начини, които никога не сте си представяли, че ще са възможни. И все пак дори и на разстояние един от друг пак можете да прекарате най-невероятния рожден ден. Така че ако в близките седмици ваш приятел има такъв специален празник ето няколко неща с които можете да го изненадате.

Направете си виртуално парти

Точно така! Независимо че всеки си седи вкъщи пак можете да си направите парти! Само трябва да помолите и родителите си за помощ или пък по-скоро да ви наблюдават. Сигурно знаете правилата за безопасен интернет, но все пак... След като уточнихме това можете спокойно да си инсталирате приложението The House Party app. То се предлага за всички смартфони и компютри и е разработено точно за целта. Кажете разбира се и на рожденика да го инсталира и след това можете да се гледате едни други с камерите си – неограничен брой приятели, да си пускате обща музика, дори да си сложите различни парти филтри за повече настроение, да танцувате или да участвате в предварително подготвени от приложението игри и викторини. Точно като и на рожден ден у дома.

Направете си обща торта

Изненадайте рожденика като му изпратите рецепта за торта и съответно и вие и той (или по-скоро родителите ви) купите необходимите продукти. След това заедно с връзка по Скайп, Вайбър или... знаете, направете рецептата заедно. Ще бъде интересно, забавно, а и така не само вие ще ядете торта, но и целите ви семейства. Почти като на истински рожден ден, а и да ви разкрием една тайна: домашните торти са доста по-вкусни от купешките. Може да не са така красиви, но са ужасно вкусни. А и кой знае – може вие или рожденикът да откриете, че всъщност много ви бива за сладкари.

Съберете снимки и видео

Свържете се с приятелите, братовчедите, бабите и дядовците, съучениците, а защо не и учителите на рожденика и помолете, без да му казват разбира се, да ви изпратят видеа в които го поздравяват, пеят или пък може просто снимка с някоя ръчно направена за него или нея картичка. След това с помощта на програма, вече има много лесни за използване такива ги съберете в едно видео и в деня го изпратете на празнуващия. Гарантираме, че това ще е рожден ден и подарък, който никога няма да забрави.

Направете обща песен със съседите

Помолете съседите си ако са ви достатъчно близки да излязат на прозорците или балконите си заедно и да изпеете песничката за „Честит рожден ден“. Докато и снимате разбира се, а и им обяснете защо го правите, за да не решат, че съвсем сте „полудели“ вкъщи. След това изпратете видеото на рожденика. На бас, че никога не е получавал такъв поздрав досега.

Направете си виртуална разходка

Поканете рожденика на виртуална разходка, която да направите едновременно някъде. В момента всички български и чуждестранни музей, зоопаркове, аквариуми и забележителности, а дори и цели градове предлагат подобно нещо. Ще е интересно и за двама ви и пак си е чудесен подарък.

Специално за родители:

Организирайте на хлапето си семейно парти! Може да не е същото като парти с много приятели, но предвид факта, че детето знае каква е ситуацията ще се зарадва и на това. Купете любимите му храни, гледайте заедно любимите му филми, играйте на любимата му електронна игра (кога друг път сте го правили), пуснете музика и танцувайте, играйте настолни игри или просто му разкажете какъв страхотен рожден ден ще му направите, когато всичко това свърши. Детето ще е очаровано и радостно при всички случаи от тези дейности!



Коментари
1 коментар

Хилендара , 11 г.,

Публикувано на 02.04.2020

много хубава идея .Ще се опитам да изненадам най - добрата си приятелка по този начин.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град