новини детски

Начало | новини детски | Над 60 хлапета ще покажат, че „Децата на България са супер“

Над 60 хлапета ще покажат, че „Децата на България са супер“

Аз детето | 2017-12-21

Над 60 хлапета ще покажат, че „Децата на България са супер“

Повече от 60 деца от цялата страна ще разгърнат таланта си в празничното издание „Децата на България са супер“ по БНТ 1, в последния ден за тази година. Обществената медия покани в новогодишния спектакъл изявени солисти и участници в музикални формации, танцьори, малки илюзионисти и бъдещи циркови артисти, доказали дарбата си в национални и международни конкурси и фестивали. Сред тях са българският представител в „Детската Евровизия 2016“ Лидия Ганева, възпитаници на музикална школа „Арт Войс Център“ и музикален център „Карнолски“, балет „Естрея“, Валентин Илиев, дуетите Ниа Стоянова и Антон Гаров и Аглея Канева с Тодор Борисов, малката фокусничка Ива – Розовата пантера, Мартин – „Малкия Индиана Джоунс“, със страст към екзотичните животни, школата по атракционни изкуства към Националния дворец на децата, първият в България детско-юношески фолклорен ансамбъл „Изворче“ и други.

Рапърът Криско също ще пее в компанията на детската вокална група „Бон-Бон“. А водещи на изданието отново ще са популярни лица – певицата Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов. Да припомним, че вече две години БНТ 1 периодично организира концерт-спектакли под надслов „Децата на България са супер“, посветени на празници, в подкрепа на каузи и международни музикални конкурси като „Детската Евровизия“.

По този начин обществената медия представя на телевизионните зрители таланта на българските деца, изявени във всички музикални жанрове, успешни формации и индивидуални изпълнители в сценичните изкуства и художествените спортове.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град