конкурси

Начало | конкурси | На коледния въпрос отговори и книгата „Хей, дядо Готин“ спечели!

На коледния въпрос отговори и книгата „Хей, дядо Готин“ спечели!

Аз детето | 2019-12-16

На коледния въпрос отговори и книгата „Хей, дядо Готин“ спечели!

Играта приключи, благодарим на всички, които участваха. Ето и тези, които ще получат книгата:

  • Силвия Петрова
  • Петя Атанасова
  • Елена Толева
  • Веси Василева

* * *

„Написах детска книжка с илюстрации. Казва се „Хей, дядо Готин!“ Защо? Ами, чакайте да ви разкажа. Имам осем внуци, най-красивите и прекрасни на света, и един ден един от тях ми каза: „Хей, дядо Готин!“ И аз отговорих: „Моля?“, и си помислих, че това всъщност доста ми харесва, така че от този момент нататък се превърнах в дядо Готин. И си казах: „Знаете ли какво, ами че това е хубава идея за книга“.

Така започва историята на един дядо Готин – неуморен изследовател, който умее неподозирани вълшебства. С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на пътешествие с четиримата си внуци в търсене на нови приключения. Магическо приключение за цялото семейство от музикалната легенда Пол Маккартни, любим на поколения по цял свят ще ви отведе на пътешествие около света. Присъедини се и ти, ако се осмеляваш да яздиш летящи риби, да бягаш от развилнели се бизони и да бъдеш преследван от лавина! Как ли? Много лесно! Бъди един от четиримата късметлии, които ще спечелят книгата „Хей, дядо Готин“ на Пол Маккартни с нашата коледна игра! Какво по-хубаво от това да си спечелиш приключенски подарък точно за коледните празници.

За да го направиш просто отговори вярно на въпроса по-долу, като внимателно попълниш и всички полета и ако си дал верен отговор на коледния ни въпрос, имаш голям шанс да спечелиш страхотната книга на „най-готиния дядо“ в музиката! Играта стартира от днес и ще е активна до 26-ти декември включително. На 27-ми пък ще изтеглим и имената на четиримата късметлии, стискайте палци да сте един от тях!



Коментари
14 коментара

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 17.12.2019

Здравейте! Видях новия конкурс! Бих искала да Ви питам нашият отговор на въпроса за елена на Дядо Коледа и личните ни данни ще се публикуват ли в някакъв друг сайт или ще ги публикувате тук или няма да ги публикувате? Питам, за да знам. Благодаря предварително! Приятен ден! ;-)

От редакцията: Здравей, надяваме се, че ще участваш. Запазват се на наш сървър, докато трае конкурса, но няма да ги публикуваме. След като раздадем наградите ги изтриваме. :-)

Димитър Димитров , 7 г.,

Публикувано на 21.12.2019

Здравейте!Спечелих вашата фото-загадка с кафените зърна.Вие ми писахте миналата седмица за наградата и аз Ви бях пратил нужната информация за изпращане на наградата,но тъй като все още не съм я получил,а Ви пратих съобщението предиоколо 5-6 дни се питам кога ще я получа

От редакцията: Здравей, изпратихме я днес, така че би трябвало в понеделник да я получиш, ако това не стане молим да ни пишеш пак.

Валерия Кирова, 60 г.,

Публикувано на 22.12.2019

Весели празници !

ПЕТЯ Чуканова , 9г г.,

Публикувано на 23.12.2019

Здравейте получихте ли ми отговора

От редакцията: Да, разбира се.

георги , 43г г.,

Публикувано на 25.12.2019

мног сте яки направете конкурс за футбол защото от това се интересуват съвременните деца послушайте ме няма да сгрешите попитайте децата да видите че се интересуват от това

kristian yordanov, 11 г.,

Публикувано на 26.12.2019

az ychastvam dano da spechela

ПЕТЯ Чуканова , 9г г.,

Публикувано на 27.12.2019

Ще ви дам хубава идеа не правете конкурс с футбол а с нещо свързано с нещо за училище и ето ви също идеи за награди изберете си футбол който е безполезен или нещо за училище което е полезно . Ето също идеа за награди за моята идеа награди ;безжични слушалки ,лаптоп ,плейстейшън ,клонка ,селфистик,професионална видео камеро. Който е за да напише в коментари аз съм за .

Гергана , ,

Публикувано на 30.12.2019

Кога ще има нов конкурс?

От редакцията: Най-вероятно на 13-ти януари.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 03.01.2020

Здравейте! Съжалявам, че не можах да участвам в конкурса, просто бях заета. Но със сигурност ще участвам в следващия! Имате ли някакви идеи за какво ще е той? Благодаря предварително! Приятен ден! ;-)

От редакцията: Здравей, нищо следващия път, все още го обсъждаме, но скоро ще видиш какъв е.

ПЕТЯ Чуканова , 9г г.,

Публикувано на 04.01.2020

Георги като си на 43 г. каква ти е работата в сайт за деца

якакака петроваа, 10 г.,

Публикувано на 12.01.2020

ех истървах срокаааааааааааааа

софия стефанова, 9 г.,

Публикувано на 24.01.2020

ще има ли конкурс за наследниците 3

От редакцията: За съжаление за сега не сме планирали такъв.

петя чуканова, 9г г.,

Публикувано на 28.01.2020

Кога ще има нов конкурс ако може да ми отговорите по - скоро ще съм ви много благодарна.Лека вечер !

От редакцията: В началото на февруари ще бъде.

ПЕТЯ Чуканова , 9г г.,

Публикувано на 05.02.2020

Хайде качваите нов конкурс началото на февруари започва да минава

От редакцията: Знаем, молим за още няколко дни търпение.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град