новини детски

Начало | новини детски | Музика, танци, рисуване, посещение на музеи – едно „Забавно лято“ за децата от Карлово

Музика, танци, рисуване, посещение на музеи – едно „Забавно лято“ за децата от Карлово

Аз детето | 2018-06-14

Музика, танци, рисуване, посещение на музеи – едно „Забавно лято“ за децата от Карлово

„Забавно лято“ ще имат всички деца на възраст между 7 и 12 години от Карлово. Инициативата се провежда в рамките на три месеца и ще включва занимания по актьорско майсторство, творчески ателиета, уроци по изобразително изкуство, занимания по музика и танци, лятна читалня, забавления с различни игри. Това съобщава Иванка Балтова от Народно читалище „Васил Левски – 1861 г.“, цитирана от радио „Фокус – Пловдив“. Освен това организаторите са подготвили и приказни ателиета в общинската библиотека „Д-р Иван Богоров“.

Всичко това ще продължи до 10-ти август, а след това ще бъде подредена и изложба с най-красивите творби от „Забавното лято“. Децата пък, които са участвали в ателиетата по танци и музика ще организират концерт. Това обаче не е всичко. За всеки, който се запише ще има и „плажна фиеста“. Това ще бъде една чудесна разходка, която включва басейн в Банкя за един чудесен слънчев ден с много вода и забавни игри. В програмата е включена и рубрика „Опознай родния край“ в която се посещават музеите на град Карлово.

Заниманията започват всеки ден от 9 и продължават до 12 часа. „Много рядко има дете, което да не е включено в трите занимания за деня. Повечето от тях участват във всички. Програмата е направена така, че да може децата да посещават всичко, което поискат.“ – разказва още Иванка Балтова. Таксата за участие в „Забавното лято е 2 лева, а записването става на място в читалище „Васил Левски – 1861 г.“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град