любопитно

Начало | любопитно | Можеш ли да извадиш ядка от тясно шише – страхотен номер за приятели

Можеш ли да извадиш ядка от тясно шише – страхотен номер за приятели

Аз детето | 2018-10-26

Можеш ли да извадиш ядка от тясно шише – страхотен номер за приятели

Някога правили ли сте номер на приятел или пък той на вас? Независимо дали е първи април или не, номерата могат да бъдат забавни. Тук разбира се говорим за приятелски и леки номера, като да зададеш странен въпрос чийто отговор е смешен. Например „Как се коси сено?“. Тук всеки ще започне да се чуди или пък ще каже логичните отговори като косачка и ръчно, докато накрая вие просто не кажете, че сеното не се коси, защото това е вече окосена трева. И тогава всички се смеят! Или пък можете да размените захарта в захарницата със сол. Това също не е толкова опасно! Ето за такива номера говорим – те са интересни и развеселяват всички, независимо от деня, времето или настроението. Сега отново ще ви предложим една такава весела закачка, която можете да приложите на всеки с чувство за хумор. За да е тя обаче по-интересна и още по-смешна ще изисква и няколко материала, които всеки има вкъщи! Готови ли сте да изиграете един номер и да се забавлявате заедно! Той е подходящ за всеки повод – гости, вечер със семейството, дори и парти или рожден ден!

За него ще ви трябват:

  • тясно шишенце от 500 мл вода или пък сок (ако пък имате колба от химически комплект ще е идеално), но и с шишенце също се получава
  • орех или друга ядка
  • чаша или шише пълно с вода
  • вилица или китайски клечки
  • щипка за пране
  • сламка

Номерът е следният!

Пуснете половин орехова ядка, бадем или лешник в празно тясно шише от сок или колба! След това поставете всички изброени неща на маса, бюро или друго място и предизвикайте приятелите и семейството си. Кажете им, че този който успее да извади ядката ще бъде обявен за най-умният от всички. Кажете им, че могат да използват всичко, което видят на масата по какъвто начин намерят за добре. Могат да използват заедно и няколко неща. Но имат една минута! Всъщност само толкова е необходимо! Ще видите доста смешни и изобретателни, но неефективни опити. По нашите наблюдения хората първо опитват с китайските клечки и почти успяват, но винаги изпускат ядката по средата на пътя и едната минута изтича. Тогава те започват да спорят, че са щели да успеят, но никой не би могъл за една минута. Тогава им показваме нашия начин и всички умираме от смях. Други пък духат в бутилката със сламката, което само по себе си е забавно за гледане или пък захващат сламката с щипката за пране и... не знаем какво точно се опитват да постигнат ама пак е смешно.

Колкото до начина, който вие трябва да знаете – той е съвсем лесен. От всички неща нали не забравихте да сложите и шише с вода. Всички го забравят, но ако напълните другото шише (колба) с вода то ядката просто ще плува отгоре и можете да я вземете дори с ръце. Отнема дори и по-малко от минута и всички ще се смеете, защото как така не са успели да се сетят! Опитайте и се забавлявайте с нещо по-различно!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град