любопитно

Начало | любопитно | Моят първи първи учебен ден

Моят първи първи учебен ден

Аз – Детето | 2006-09-14

Децата са в Интернет дори и през ваканцията!

Българските деца ползват активно Интернет и през ваканцията, сочат резултатите от летните инициативи на най-големия български детски портал Az-Deteto.com. От юни до септември сайтът има над 2500 уникални посетителя, и макар това да е два пъти по-малко отколкото през зимата, те са били много активни и са прекарвали повече време в портала.

Над 2100 са регистриралите се в уникалния за страната електронен детски лексикон, стартирал на 1 юни тази година.

Голям интерес предизвика завършилия конкурс „Историческите места на България“ за представяне на забележителности и специални за Българската история места с текст и снимки - с 62 участника!

Над 1200 вече са публикуваните детски новини на Az-Deteto.com от всички краища на страната и чужбина. Децата-репортери пишат за всичко интересно от ежедневието им. Конкурсът продължава до края на годината, като голямата награда за най-активния малък новинар е цифров фотоапарат.

Преди броени дни завърши и съвместният конкурс на Az-Deteto.com и Младежки театър „Николай Бинев“ - „На училище в театъра“. Трудната тема за есе, рисунка и стихче, не отказа феновете на сайта от цялата страна. Победителите ще бъдат обявени на специална церемония на 23 септември 2006, събота, от 11 ч, в залата на Младежкия театър, София.

По случай началото на учебната година, най-големият български детски уеб портал www.Az-Deteto.com стартира уникален конкурс „Моят първи първи учебен ден“. За участие в конкурса всеки първолак може да изпрати своя снимка от този специален ден на електронния адрес на сайта. Разбира се ще има много награди!

Сайтът продължава да подготвя нови и нови изненади за своите фенове!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град