интересно

Начало | интересно | „Момичешкология“ – нова книга само за момичета

„Момичешкология“ – нова книга само за момичета

Аз детето | 2011-10-26

„Момичешкология“ – нова книга само за момичета

Момичешкология” е книга, написана с искрен и приятелски тон, която ще помогне на момичетата да отворят вратата към тийнейджърството и да придобият самочувствието, от което се нуждаят, за да решат какво момиче искат да бъдат.
 
Момичешкология”:

  • не е разговор за секс, който тийнейджърката води в училище;
  • не е научен урок;
  • не е лекция, изнесена от родителите.

 “Момичешкология” е нещо различно. Тя е житейски урок. Книгата е написана от две лекарки, които са майки на момичета.

Сексуалната зрялост и израстването объркват всеки, когато го сполетят. Обстановката в края на прогимназията и в гимназията може да бъде наистина странна – понякога прекрасна, но друг път толкова объркваща и неприятна...

“Момичешкология” ще помогне на момичетата да осмислят взаимоотношенията си с момчетата; как да разговарят с тях, как да се доверят на своите родители и да спечелят доверието им, да ценят семейните ценности, да узнаят тайните за секса. И най-важното – да узнаят кои са всъщност и... какви искат да бъдат. Защото това кой си ти, зависи от решенията, които взимаш, начина, по който се държиш, опита, който трупаш и предизвикателствата, които поемаш.

За авторите:

Д-р Холмс е родена в Атланта, Джорджия. След стажа и специализацията й по акушерство и гинекология в Медицинския колеж на Вирджиния тя става преподавател в Медицинския университет на Южна Каролина в Чарлстон, където практикува съвместно като акушер-гинеколог и педиатър и се нарежда в класацията “Най-добрите лекари” в Америка.

Д-р Патриша Хъчисън е от Южна Каролина. Завършила е Медицинския университет там. В момента работи към департамента по Медицина за подрастващи в Медицинския Университет на Южна Каролина, където ръководи здравен център за млади жени “Момичета към жени”. И тя е в класацията “Най-добрите лекари” в Америка.

Издателство: „Слънце“
дата на отпечатване:  27.10.2011 г.,
цена: 12 лв.



Коментари
1 коментар

simona veli4kova, 16 г.,

Публикувано на 28.08.2012

tazi gniga e tupa

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град