конкурси

Начало | конкурси | Моливите и четката хвани, от магията се вдъхнови и оригинална награда от филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“ спечели!

Моливите и четката хвани, от магията се вдъхнови и оригинална награда от филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“ спечели!

Аз детето | 2018-11-03

Моливите и четката хвани, от магията се вдъхнови и оригинална награда от филма „Лешникотрошачката и четирите кралства“ спечели!

Тази година коледната магия ще ни завладее още през ноември и въобще нямаме предвид украсата по магазините! Говорим за неповторима и истинска коледна магия. Тази, която ще ви направи щастливи, ще ви вдъхнови да вършите добри дела и да изживеете най-невероятни приключения. Искате ли това? Тогава си запазете вдъхновението и ентусиазма до 9 ноември, защото тогава е премиерата на игралната адаптация на Дисни – „Лешникотрошачката и четирите кралства“. „Коледното чудо“ ще заблести на големите екрани с много магия и много чудеса!

Ще се запознаете с историята на Клара, която притежава тайнствена кутия, наследство от майка си с едно тайно послание в нея. За да научи посланието обаче, Клара ще тръгне по път осеян със сложни препятствия и зложелатели, готови да превърнат борбата ѝ за баланс в този несправедлив свят в жестока битка със злото. Ще се изгуби ли Клара в мистерията или ще успее да я овладее, ще разберем от „Лешникотрошачката и четирите кралства.“ И за да не изгубим всички желанието за приключения и магия до 9 ноември, заедно с партньорите ни от „Форум Филм“ ви предлагаме чуден конкурс с още по-чудни награди в стил Лешникотрошачката! Готови ли сте?

Тогава пригответе моливите, боичките, пастелите и четките и се отдайте на магията на въображението си! Оставете го то да ви води, за да ни нарисувате рисунка на тема „Лешникотрошачката и четирите кралства“. Нарисувайте ни какво вие си представяте, когато чуете тези думи. Много хубава и интересна тема – както за нас, така и за вас – без съмнение! Просто затворете очи, вдишайте, издишайте, повторете си заглавието на филма и рисувайте – сигурни сме, че ще се получи нещо наистина страхотно!

В замяна на това ще получите и страхотни награди: петима от вас ще имат възможността да спечелят тефтер+книгоразделител, ключодържател или пък одеяло. Разбира се всички от оригиналните сувенири специално изработени за филма! Забравихме ли нещо? О, да! Всеки участник може да изпрати до две рисунки на имейл info@az-deteto.com до 18 ноември включително. Не забравяйте в писмата да посочите и вашите име, фамилия и навършени години!

И най-важното: запомнете, че „Лешникотрошачката и четирите кралства“ ще ви пренесат в царствената атмосфера на скритите светове от 9 ноември в кината на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.Коментари
3 коментара

Михаела Симова, 12 г.,

Публикувано на 05.11.2018

Много интересно но как да се включа?

От редакцията: Здравей, както се написали. Трябва да нарисуваш рисунка на тема „Лешникотрошачката и четирите кралства“ и след това да ни я изпратиш сканирана или снимана на имейл info@az-deteto.com. Това е! Ще те очакваме. :-)

Ели Арсова, 10 г.,

Публикувано на 06.11.2018

Ако спечеля ще ми дадете ли ключодържателя?

От редакцията: Щом ти харесва, разбира се.

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 09.11.2018

Ако спечеля може ли одеалото?

От редакцията: Може.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град