Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Могъщите магимечове“ – най-новият сериал създаден направо през интернет

„Могъщите магимечове“ – най-новият сериал създаден направо през интернет

Аз детето | 2017-02-28

„Могъщите магимечове“ – най-новият сериал създаден направо през интернет

Знаете ли, че 6-ти март ще е един много вълнуващ ден за децата на България! Тогава повечето от нас с трепет ще застанат пред телевизорите си точно в 17 и 35 ч., за да гледат най-новия, вълнуващ и приключенски сериал „Могъщите магимечове“.

Готови ли сте да се насладите на най-новата приключенска комедия на Cartoon Network, която разказва историята на Вамбър и Прохаяс, брат и сестра войни, които поемат на разнообразни приключения. Магически мечове с уникални способности им помагат да спечелят всяка една мисия. Този филм е дори по-интересен отколкото си мислите, защото всъщност започва живота си още през 2015 година, но като мобилно приложение. А през февруари в България започва излъчването на 3-минутни и 5-минутни кратки видеа от новата поредица, с които малките фенове се запознават с новите герои преди официалната премиера на сериала през март.

Създаването на Могъщите Магимечове беше едно невероятно пътуване. Още в началото, когато стартирахме с излъчване на кратки интерактивни видеа, бяхме убедени, че магическият свят на Вамбър и Прохаяс ще се разрасне. Както виждаме днес поредицата органично се разви в един истински свят, наситен с много сюжети и динамика.“, каза Роб Сорчър, директор развитие на съдържание в Cartoon Network.

Очаквам Магимечовете да продължат своето развитие чрез най-новите технологии и оригинално съдържание. Така ще имаме възможност да предложим на децата нови начини да бъдат част от самата история, да допринасят за развитието на сюжета, да играят, гледат епизодите и да събират магически мечове.“



Коментари
5 коментара

asen mixajlov, 8 г.,

Публикувано на 05.03.2017

iskam novi epizodi

Митко Пеев, 8 г.,

Публикувано на 11.05.2018

Могъщите магимечове са много хубави

Рад Георгиев, 10 г.,

Публикувано на 25.09.2018

Сериалът е супер !

Ванеса Кателиева, 11 г.,

Публикувано на 05.07.2020

Как да го гледам?

Бела и (знаете вече) , ,

Публикувано на 05.08.2021

Еми горе долу става.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град