интересно

Начало | интересно | Моето виртуално пътешествие

Моето виртуално пътешествие

Росица Денчева | 2012-02-13

Дали въобще някога сме се замисляли колко много пътешестваме из интернет пространството. Как всяко наше действие е едно пътешествие до дадено място. И всъщност цялото ни сърфиране в интернет е едно пътешествие, дано пък някой ден не бъде и само в интернет :).

Моето виртуално пътешествие е доста преплитащо се. Пътешествам от у нас до най-добрата ми приятелка и същевременно се пренасям до Малдивите, където мечтая да отида един ден, така и до моите роднини, далече от родния Плевен. Едновременно пътешествам на няколко места, а в действителност е невъзможно. Най-краткото ми пътешествие е до най-добрата ми приятелка, когато не можем да се видим, си говорим по скайп и така малко или много сме "заедно". Пътешествам до любимите ми роднини, които обожавам, почти всяка вечер. Най-често разглеждам снимки, които са качени в социалната мрежа Фейсбук и така донякъде мъката намалява, че не може да сме всеки ден заедно. За момент се пренасям при тях, на моменти имам чувството, че съм при тях :).

Виртуалното пътешествие за хората, които са разделени на много километри, е най-голямата утеха! Най-голямото ми пътешествие из интернет е до Малдивите. Божественото място, което мечтая да посетя!Това място е невероятно, божествено, толкова красиво, че няма думи, с които да се опише. Пътешествам във всеки удобен момент до там... до красивото море, до невероятната гледка, до прекрасната атмосфера, спокойната атмосфера... всичко е толкова прекрасно. На този етап от моя живот, аз нямам възможност да посетя това място, но пък мога чрез виртуално пътешествие доста често да съм там.

Моето виртуално пътешествие може би не свършва с тези неща, които изброих. Пътешествието е дълго и е хубаво все повече и повече да пътешестваш – така научаваш и нови неща! На днешно време благодарение на виртуалния свят можеш да отидеш навсякъде без никой да те спира!

Участва в конкурса "Аз и интернет"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град