новини детски

Начало | новини детски | Мистериозна зелена течност с голям апетит ви очаква в новата книга от поредицата „Goosebumps“

Мистериозна зелена течност с голям апетит ви очаква в новата книга от поредицата „Goosebumps“

Аз детето | 2017-02-13

Мистериозна зелена течност с голям апетит ви очаква в новата книга от поредицата „Goosebumps“

Р. Л. Стайн казва, че има невероятна професия: „Работата ми е да плаша децата!“ Той споделя, че целта му е да покаже на децата, че може да четат и да се забавляват едновременно. Р. Л. Стайн започва да пише, когато е на девет години и досега не е спрял. Първите му книги са хумористични, по-късно започва да създава страшни истории. Големият му успех идва с поредицата „Goosebumps“, която бързо го превръща в един от най-популярните детски автори.

На 16 февруари излиза книгата „Кръвта на чудовището“. Тя е част от поредицата Goosebumps – една от най-продаваните детски серии на всички времена, преведена на 32 езика. Страховитите и забавни истории на Р. Л. Стайн са продадени в 400 млн. екземпляра и вписани в „Книгата на рекордите на Гинес“. По серията Goosebumps има и телевизионна адаптация.

В „Кръвта на чудовището“ ще научите историята на Евън, чийто родители заминават за Атланта за две седмици и го оставят при леля му Катрин. Тя е стара, странна и глуха, но безобидна. Или поне така си мислят майка му и баща му. Евън не иска да остава при леля си, но няма избор. Добре че поне верният му приятел – кучето Тригър – му прави компания. Евън се запознава с Анди, която също като него е на дванайсет и скучае. Заедно купуват от занемарен магазин за играчки метална кутийка с етикет „Кръвта на чудовището“. Тя изглежда толкова яко, че Тригър си хапва от нея!

Но нещо странно се случва с лепкавата зелена течност. Тя става все по-голяма и по-голяма и придобива чудовищен апетит!

Вижте още:
Р. Л. Стайн казва, че има невероятна професия: „Работата ми е да плаша децата!“

Време е да се уплашим и да се забавляваме с две нови истории от книжната поредица „Goosebumps“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град