новини детски

Начало | новини детски | Миньоните превземат и света на книгите!

Миньоните превземат и света на книгите!

Аз детето | 2015-08-18

Миньоните превземат и света на книгите!

Издателство "Colibri" представя „Търси и намери“. След като превзеха киносалоните, миньоните се приземяват в книжарниците! Очаквайте първата книжка с най-шантавите анимационни звезди на 17 август!

„Търси и намери“ е богато оцветена книжка с над 200 неща за намиране. Миньоните са навсякъде, но потрябват ли ти, никакви ги няма. Ще ни помогнете ли да открием миньони, злодеи, смехории и какво ли още не в тази превъзходна книжка с илюстрации? Само трябва да поемете на автостоп с любимите си анимационни герои. Да не забравяме и невероятно красивите стикери – тук те са в изобилие!

Миньоните са малки жълти създания, които обитават тази планета много преди нас. Имат различни имена - Дейв, Карл, Стюарт, Боб. Целта им е една: да служат на възможно най-проклетия господар. Но да намериш господар е лесно. Да задържиш господаря си жив - ето това е предизвикателство! А без господар животът им няма смисъл и те изпадат в депресия...
Тогава един смел миньон на име Кевин решава, че ще намерят най-големия злодей, стига да се отправят на пътешествие! Миньоните (на английски: Minions) е анимационен филм на „Illumination Entertainment“ (Илюминейшън Ентъртейнмънт), създаден в сътрудничество с „Universal Pictures“ (Юнивърсал Пикчърс), чиято премиера се състоя на 10 юли 2015 година. Съдържанието на книжките с новите анимационни звезди съответства на съдържанието на филма.

Обем: 16 стр.
Цена: 5,90 лв.

 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град