стихчета от деца

Начало | стихчета от деца | Мила мамо…

Мила мамо…

Аделина | 2015-03-09

Най-святото нещо си ти
в този живот, запомни!
Че най-много те обичам аз-
всеки миг и всеки час.
Без теб не мога да живея
и затова тази песен ти пея,
и сега ще ти кажа защо
аз те обичам те и за какво.
Сега ще те опиша аз
как те виждам всеки час
със твоите очи засмени,
със тази хубава коса...
Мамо, само разбери
и сега ме погледни,
 виж, че те обичам аз
всеки миг и всеки час!
 
Любовта
 Какво е любовта? Това е нещото, което ни кара да се променяме. Да бъдем това, което всъщност не сме. Но тя си има и хубава страна .Тази странна сила ни помага да бъдем с този, когото харесваме. Всъщност тя няма свой образ. Някои хора я наричат ,,магичната сила”, други ,,нещото което ни променя”. Има и хора, които казват, че когато говорят със този, когото харесват цитирам : ,,стомаха им се свива на топка”. Което всъщност не е възможно.
   Не знам откъде е произлязла, но само знам че този, който я е измислил, е бил влюбен. Всъщност най-лесно може да се опише ето така. Когато едно момиче хареса едно момче тогава е безнадеждно. Но когато едно момче хареса едно момиче, тогава има една малка надежда, че ще се получи. Приятелката на по-големия ми брат ми каза, че преди да навършеш 18 години тогава няма истинска любов. Това честно да ви го кажа изобщо не го разбирам. Така че може да се каже, че тя е нещо магично, нещо вълшебно.
    Аз си я представям като някаква дама със червен шал на врата си. И много мила. Все пак ако не беше любовта нямаше да ме има мен, нямаше да има никой. Но единственото нещо, което ме дразни е, че сестрата на любовта е омразата . Заради нея някои хора си остават самотни. Но нека да не говорим за това, нека да не си разваляме настроението. Да мислим само за нея и как красиво да я изживеем!!!
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град