новини детски

Начало | новини детски | Мечо Пух се завръща в Голямата гора и няма търпение да се запознае с вас

Мечо Пух се завръща в Голямата гора и няма търпение да се запознае с вас

Аз детето | 2017-03-01

Мечо Пух се завръща в Голямата гора и няма търпение да се запознае с вас

Издадени за пръв път през 1926 г., приключенията на Мечо Пух никога не са преставали да радват и удивляват милиони малки и пораснали читатели по цял свят. Оригиналните истории за Пух и неговите приятели са преведени на над 50 езика, а самото мече редовно оглавява класациите за най-обичан детски герой на всички времена. Популярността на Мечо Пух стана причина за издаването на две продължения на книгата. Второто официално продължение се появи през октомври, точно навреме за 90-тия рожден ден на Пух, Прасчо, Йори, Тигър, Зайо, Бухъла, Кенга и Бебето Ру. Сега този нов сборник с приключения, озаглавен „Най-доброто мече в цял свят“ излиза преведен и на български език, благодарение на издателство „Егмонт“.

Той ще съдържа четири разказа за сезоните („Есен“, „Зима“, „Пролет“ и „Лято“), написани от четирима съвременни автори – Пол Брайт, Кейт Сондърс, Брайън Сибли и Джийн Уилис. Илюстрациите пък са дело на Марк Бърджес, който се е постарал да ги направи в стила на оригиналните картинки, нарисувани от Ъ. Х. Шепард. Четирите истории проследяват Мечо Пух и неговите приятели в редица приключения в Голямата гора, докато любимите герои се сблъскват с митични създания, мистериозни нови приятели и врагове, както и един необикновен сос...

Запазвайки вечния чар на Голямата гора и брилянтните герои, диалози и хумор от книгите на А. А. Милн, „Най-доброто мече в цял свят“ ще припомни на любителите на Мечо Пух защо обичат оригиналните истории, като същевременно ще представи класическия герой на едно ново поколение читатели.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град