афиш

Начало | афиш | Месец на детето в Театър „София“

Месец на детето в Театър „София“

Аз детето | 2014-05-29

Месец на детето в Театър „София“

На 1 юни в Театър „София“ ще стартира Месец на детето. „Ян Бибиян“ и „Супер Чък“ имат обща задача – да радват децата. Инициативата включва подаръци и забавления за зрителите на „Ян Бибиян“ в три поредни недели – на 1, 8 и 15 юни от 11.00 ч. Малките зрители ще бъдат почерпени със сухи пасти „Супер Чък“, супергероят срещу лошото настроение. Но само на 1 юни децата ще имат възможност да се снимат с героите от постановката „Ян Бибиян“, като за целта Театър „София“ осигурява и професионален фотограф. Посетителите на последното представление на 15 юни пък ще могат да се запознаят лично със Супер Чък.

През целия месец малчуганите ще могат да изпращат рисунки, вдъхновени от приключенията на героите в „Ян Бибиян“. Рисунките ще се изпращат на marketing.sofia@gmail.com и ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Театър „София“.

„Ян Бибиян“ е постановка, която има и развлекателен, и възпитателен характер. Целта на инициативата с рисунките е да се провокират децата да помислят още малко за приключенията на героите на сцената в театъра и да покажат какво са видели и разбрали чрез творбите си. Организаторите разчитат на родителите, бабите и дядовците, които водят децата на театър, да насърчат малките зрители да участват. За „Ян Бибиян“: „Ян Бибиян“ (от Елин Пелин) е представление за деца, което се играе на голяма сцена в Театър „София“. Режисьор е Бисерка Колевска, сценограф Свила Величкова, хореограф Татяна Соколова, музика Василен Вълчанов. сценичен бой Емил Видев. В представлението участват актьорите Борис Георгиев, Николай Върбанов, Николай Димитров, Симона Халачева, Юли Малинов, Юлиян Рачков. „Ян Бибиян“ е първият екшън в българската литература - неочаквани обрати, прескачане в друга реалност, необуздани танци на дяволи, омагьосани красавици, съвременна музика, летене. Това е една приказка за палавото момче Ян Бибиян, което извършва много бели и за наказание попада при дяволите. Срещайки се с наистина страшните и зли дяволи и лукавия маг Мирилайлай в подземния свят ,той преживява своя катарзис, пречиства се и излиза от приключението много по-добър. Сьс своята свобода той връща щастието и на други омагьосани същества. Симпатично палаво момче получава наказание за своите пакости и дяволии.

„Супер Чък“ е най-новият продукт в портфолиото на един от най-популярните производители на сладки изделия в България, „Престиж 96“. Пастичката, създадена специално за децата с 3 любими техни вкуса – какао, мляко и банан, осигурява минимум 15% от дневния препоръчителен прием на калций и витамин D. От този месец стартира промоционална игра на опаковките на „Супер Чък“ – „Намери 9-те стикера и сглоби картата на приключенията на Супер Чък“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град