новини детски

Начало | новини детски | Майсторски клас по пиано

Майсторски клас по пиано

Мария-Никол Косева, 9 г., Пазарджик | 2006-07-19

Завърши 10-дневния майсторски клас по пиано за децата от Музикалните школи на област Пазарджик. Курсът се проведе във Велинград в почивна станция " Клептуза " под ръководството на преподавателката в Музикалното училище и Академията в Пловдив Кристина Боева. Този майсторски клас се проведе благодарение на фондация "Обществен фонд – Пазарджик" с директор Хартюн Ашикян. На предварителния кастинг между ученици по пиано от музикалните школи на Пазарджишка област бяха избрани само 10 деца, които са най-даровити. На този курс въпреки , че имаше конкуренция между децата, кой ще свири най-добре се създадоха и много приятелства.

В майсторският клас взе участие и ректорът на Музикалната академия в Пловдив професор Атанас Славчев, съпругата му професор Дора Славчева и техният син , който живее и работи в Лос Анджелис Георги Славчев.

Децата бяха много доволни , защото освен,че усъвършенстваха свиренето си намериха и много приятели.



Коментари
2 коментара

Кристиан Боюклиев, 9 г.,

Публикувано на 13.10.2008

И аз свиря на пиано,можете ли да ми кажете повече неща за конкурса по пиано.има ли всяка година такъв конкурс?Аз обичам да ходя на конкурси защото печеля награди>Чакам да ми пишете.

Стефан Боюклиев, 45 г.,

Публикувано на 30.01.2009

Здравеи синко, Радвам се че свириш на пиано и то отлично. Гордеем се с теб. Има такъв конкурс всяка година. Пожелавам ти Успех и много награди! Стефан

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град