Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимото праисторическо семейство се завръща за епичен сблъсък с хомо сапиенс в „Круд: Нова епоха“

Любимото праисторическо семейство се завръща за епичен сблъсък с хомо сапиенс в „Круд: Нова епоха“

Аз детето | 2020-09-25

Любимото праисторическо семейство се завръща за епичен сблъсък с хомо сапиенс в „Круд: Нова епоха“

През 2013 се запознахме с първото семейство на праисторическата ера – Круд. Принудени да оцеляват в безвъзвратно променящия се свят, ярките и симпатични членове на фамилията завинаги покориха сърцата на милиони зрители, напомниха ни за неотменната важност на семейството и ни показаха всъщност колко малко сме се променили. Тази година DreamWorks Animation ни канят отново да сменим епохата за ново незабравимо приключение с „Круд: Нова епоха“, където любимите ни първобитни герои се изправят пред най-голямото предизвикателство до момента: друго семейство.

Преживели сериозно количество катастрофи и опасности, сред които зъбати зверове и „края на света“, Круд имат нужда от ново място за живеене. Затова праисторическото семейство се отправя на пътешествие в търсене на място, което да нарекат свой дом. И когато откриват защитено от висока стена идилично райско кътче, те смятат, че са намерили решение на всичките си грижи. Има само един проблем. Друг вече живее там: семейство Хомосапиенс.

Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и много земя със свежи хранителни продукти, Хомосапиенс (с акцент на сапиенс!) са няколко стъпки напред в еволюционната стълбица и приемайки Круд в своя дом, като първите гости на света, напрежението между тях много бързо ескалира. Точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изкарва на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом.

Ще успеят ли Круд и Хомосапиенс да приемат различията си, да почерпят сили едни от други и да се справят със заплахата? Каква ще е съдбата на всеки от героите и в крайна сметка, ще могат ли всички да изградят бъдещето си заедно? Отговорите на тези въпроси ще открием в изпълнения с незабравими приключения и огромно настроение „Круд: Нова епоха“.

Режисьор на филма е Джоуел Крауфорд, който е работил по множество анимационни проекти на DreamWorks Animation, включително Тролчета и поредицата Кунг-фу панда. Продуцент е Марк Суифт (Мадагаскар 3).

Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ – скоро в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град