новини детски

Начало | новини детски | Любимите герои на Дисни ще посетят София

Любимите герои на Дисни ще посетят София

Аз детето | 2012-10-30

Любимите герои на Дисни ще посетят София

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят зала „Арена Армеец“ в София, с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

Спектакълът Disney on Ice ще има 5 представления от 9 до 11 ноември 2012 г.

Представления:
9 ноември
Начален час: 19 часа

10 ноември
Начален час: 11:00 ч. и 15:30 ч.

11 ноември
Начален час: 11:00 ч. и 15:30 ч.

През 1923 г. братята Уолт и Рой Дисни основават Disney Production. С иновативността и креативността на Уолт и находчивостта и търговския усет на Рой, компанията се превръща в една от най-влиятелните в Холивуд. Тя променя глобално световната развлекателна индустрия. Днес The Walt Disney Company, заедно с дъщерните дружества и филиалите си е водеща в областта на забавленията за семейства. Тя има пет бизнес направления: медии, паркове и курорти, филми и мюзикъли, потребителски продукти и интерактивни медии. Disney има годишни приходи около 40,9 милиарда щатски долара за последната фискална година (2011).

Представленията на Disney on Ice и Disney Live, базирани на герои от Disney, се играят пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни, на 6 континента. Европейската им публика е от над 6,5 милиона души годишно.

За първи път в България Disney on ice представя повече от 50 класически и съвременни герои в завладяваща компилация от любими празници и тържества по цял свят. Присъединете се към Мики Маус и неговите приятели във великолепна поредица забавни изненади, виртуозно пързаляне и жизнерадостни костюми.
Историята на представлението води публиката заедно с техните любими Дисни герои, през поредица от вълнуващи събития,– Кралският бал за „Св. Валентин“ с най-новата Дисни принцеса Тиана; Много Веселото Нерождено Парти с Алиса и Лудия Шапкар; Страховито парти за Хелоуин с Джак Скелета и разбойниците на Дисни; и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич.

Билетите за спектакъла ще бъдат на цени от 40, 50, 60, 70, 80 и 90 лева.

Всеки от спектаклите в „Арена Армеец“ София, ще бъде с лимитиран капацитет до 7000 души.
Билетите могат да бъдат закупени от: касата на Тикетпро в билетен център НДК, касата на „Арена Армеец“ София, както и на касите на партньорите на Тикетпро.



Коментари
1 коментар

Моника Петкова, 9 г.,

Публикувано на 21.02.2015

Обичам всички герои от дисни, като започнем от ,,Мини Маус``до ,,Райли в големия свят.``

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град