покани

Начало | покани | Лято с Бил и Лара

Лято с Бил и Лара

Аз детето | 2007-07-31

Билла България стартира конкурс за детска рисунка на тема “Лято с Бил и Лара”. Инициативата е част от лятната програма, която търговската верига провежда вече трети месец във всичките си 23 магазина в страната.

В конкурса могат да участват деца до 12 годишна възраст от цялата страна. До 26 август те могат да пресъздават весели летни случки с героите на компанията – Бил и Лара. Това е и крайният срок, в който малчуганите трябва да донесат своите рисунки в магазините на Билла в цялата страна. Десетте най-добри рисунки избрани във всеки магазин от веригата ще бъдат изложени във фоайето му. Техните автори ще получат като награда комплект учебни пособия по повод предстоящото начало на новата учебна година.

Същевременно продължава лятното турне на Бил и Лара. От началото на юни до настоящия момент веселите герои посетиха градовете Враца, Стара Загора, Пловдив, Русе, Ловеч, Габрово, Перник, София и Шумен, където забавляваха стотици деца в своя надуваем замък. Турнето ще продължи до началото на месец септември, като следващите спирки на Бил и Лара ще са в Бургас, Пазарджик, Монтана, Плевен и Сливен.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град