Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Летните мечти идват през декември на малкия екран с ново интересно сериалче

Летните мечти идват през декември на малкия екран с ново интересно сериалче

Аз детето | 2018-11-28

Летните мечти идват през декември на малкия екран с ново интересно сериалче

„Островът на летния лагер“ е новата поредица по обичания детски канал Cartoon Network. Сериалът ще стартира на 3 декември и ще продължи всеки делник от 16.20 ч. Създателят на вълшебното предаване е младата и талантлива Джулия Пот, която е била част и от „Време за приключения“. А вдъхновението за новата история идва от филми като „Хари Потър“ и „Бъфи, убийцата на вампири“. Действието се развива в свят на антропоморфни (оприличавани на хора) животни, като следва двамата най-добри приятели – слонът Оскар и забавната Таралежка, които са изпратени в магически летен лагер. Именно на това място децата ще станат свидетели на много странни обстоятелства и случки. Лагерните съветници всъщност се оказват популярни момичета вещици, конете се превръщат в еднорози, а говорещите акули са нещо обичайно.

За да се подсили ефектът на магичност, обитателите на острова ще срещнат прочутите, но невиждани досега йетита, ще посетят обитавани от духове бунгала, а лепящи бележки ще ги заведат до други измерения. Да не споменаваме и шумните чудовища, които живеят под леглата. Главните герои Оскар и Таралежка трябва да се борят с тези чудатости и в същото време да се погрижат животът им в лагера да бъде феноменален. Въпреки че двамата приятели са забележимо различни, това често се оказва причина да са толкова добър екип. Оскар има склонност да бъде странен и се притеснява от напълно новата обстановка в лагера. Но когато вземе решение, той не се отказва и би направил всичко, за да постигне целите си.

Връзката му с Таралежка е толкова силна, че ако се случи нещо с нея, той става неутешим. Таралежка е по-здравомислещата и разумна от двамата. Често се старае да помогне на Оскар да излезе от зоната си на комфорт и да се отпусне. След събитията в епизода „Таралежът върколак“, тя преживява голяма трансформация и придобива способността да се превръща във върколак по време на пълнолуние.

Като част от магическата идея на поредицата се провежда и Instagram състезание, което има за цел да вдъхнови децата да мечтаят и планират къде биха отишли с най-добрите си приятели. В инициативата са се включили вече близо 1000 деца. За да сподели вълненията и мечтите си заедно с феновете, идва на помощ влогърката Стефи, за да подкрепи феновете в Instagram предизвикателството. И въпреки че не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото или да се сприятелиш с Луната, на „Островът на летния лагер“ всичко е възможно.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град