покани

Начало | покани | Летен концерт на възглавници с Вивалди за най-малките

Летен концерт на възглавници с Вивалди за най-малките

Аз детето | 2016-08-13

Летен концерт на възглавници с Вивалди за най-малките

Не бихме могли да изпратим лятото без да почетем слънчевата му мелодия с „Летен Концерт на възглавници“. На 14 август 2016 г. от 11 музиката и ведрото лятно настроение ще се срещнат на поляната пред Детски екостационар „Бели брези“ в Природен парк „Витоша“ с помощта на струнен квартет от изключителни музиканти. Първата цигулка Санджар Сапаев ще поведе своите колеги Евгени Ноев (цигулка), Валентин Тошев (виола) и Димитър Тенчев (виолончело) в изпълнение на най-известните композиции, вдъхновени от летния сезон. Освен музика от Вивалди, Пиацола и Гершуин, ще чуем също произведения от Моцарт, Елгар, Шостакович, Бизе и много други.

Детски екостационар „Бели брези“ се намира по пътя от кв. „Бояна“ към местността „Златни мостове“ на 1 км след разклона за Копитото.

Летен Концерт на възглавници ще започне в 11 ч., а един час по-рано ще бъдат представени и участниците в Арт Ваканция на Витоша, която се провежда през последния месец на същото място. Децата, творили в седмица „Рисуване“ ще покажат картините си в изложба. Младите артисти от седмица „Музика“ ще представят концерт с наученото, а филмът, заснет по време на седмица „Кино“ ще бъде прожектиран за първи път пред гости.

Летен Концерт на възглавници е включен като бонус към новата Клубна програма на Концерти на възглавници за сезон 2016/2017. Повече информация ще намерите на pillows.bg.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град