малък готвач
Лесни бутербанички с шунка и кашкавал
Продукти:
1 опаковка бутертесто
250 г кашкавал
250 г шунка
Приготвяне:
Най-напред пригответе плънката като нарежете на ситно шунката и настържете кашкавала. Хубаво е да ги смесите в една купа. След това извадете от хладилника бутертестото. Ще ви бъде по-лесно да работите с него, когато е студено.
За да оформите баничките може да разрежете тестото на триъгълници или квадратчета. След като вече сте определили формата, с помощта на лъжица сложете във всяко парче тесто малко количество от плънката.
Завийте готовите банички и ги поставете в тава върху хартия за печене. Най-отгоре може да наръсите още кашкавал или да ги оставите така. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. В плънката може да добавите и лютеница или пресни зеленчуци пожелание.
Диди , ,
Публикувано на 25.01.2014
О, може да я пробвам. Обичам бутерки. :) :*)