Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Квантов призрак заплашва Земята в новия трейлър на „Ант-Мен и Осата“

Квантов призрак заплашва Земята в новия трейлър на „Ант-Мен и Осата“

Аз детето | 2018-05-02

Квантов призрак заплашва Земята в новия трейлър на „Ант-Мен и Осата“

След разтърсващите събития от абсолютния хит „Отмъстителите: Война без край“ „Ант-Мен и Осата“ ни връща обратно във филмовата вселена на Марвел, за да разберем защо един от най-обичаните герои от техния пантеон отсъстваше от битката на десетилетието. Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да се изправи срещу последиците от изборите, които е направил – както като супергероя Ант-Мен, така и като баща – и заедно с Осата (Еванджелин Лили), да се бори за разкриването на тайни от миналото.

Новият трейлър на филма представя всички елементи, които направиха първия филм от 2015 г. голям хит – отлично чувство за хумор, иновативен фантастичен екшън, умело използващ различните мащаби на реалния и миниатюрния и гигантски свят на Ант-Мен, преплетени с драматичната лична история на героите – и предлага поглед към основния злодей, който навлиза в нашата реалност след отварянето на Квантовия свят. Докато Скот се опитва да съчетае отговорностите си към семейството с ролята си на Ант-Мен, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и чаровната му дъщеря Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) го призовават на нова спешна мисия. Освен че Скот отново трябва да облече костюма на Ант-Мен и да се пребори със следващото предизвикателство, пред него стои и нелеката задача да свикне с новия си партньор – Осата, в чийто костюм влиза самата Хоуп.

Двамата трябва да изгладят проблемите помежду си, загатнати още в първия филм, за да може новосформираният им екип да сработи и те да разкрият тайните от своето минало, най-голямата от които е свързана с мистериозно изчезналата Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър) – майката на Хоуп и съпруга на д-р Пим, която е и първата носителка на костюма на Осата.

„Ант-Мен и Осата“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 6 юли 2018 г.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град