афиш

Начало | афиш | Куклена сцена за деца и техните родители откриха във Велико Търново

Куклена сцена за деца и техните родители откриха във Велико Търново

Аз детето | 2013-04-12

Куклена сцена за деца и техните родители откриха във Велико Търново

Куклена сцена за деца и техните родители откриха във Велико Търново. Представления ще има всяка събота от 11 часа в салона на читалище “Искра”.
Заглавията, които са включени в театъра са много добре подбрани. Те са селекционирани от игралните афиши на “Весел” и на държавните куклени театри в Русе, Сливен и Стара Загора. Изключителната възможност за сътрудничество с тези културни институти оформя програма от обичани заглавия. Сред тях са спектаклите “Хитър Петър”, “Цветна приказка”, “Храбрият оловен войник”, “Принцесата и граховото зърно”, “Коледни сънища”, “Госпожа Жител и господин Пазител”, “Пепеляшка”, “Грозното патенце”, “Косе-Босе”, “Жабокът-цар” “Мечо Пух”, “Който не работи, не трябва да яде”, “Житената питка”, “Неродена мома” и др.

Вече е готов афишът с представленията до края на този месец. За 13-ти април е предвиден спектакълът „Пингвинчето Фраки", който е най-дълго играният в репертоара на търновския театър "Весел". На 20-ти април зрителите ще гледат "Пепеляшка" на Държавен куклен театър – Русе, а на 27-ми април ще гостува сливенският Държавен куклен театър със "Снежанка".
Билети ще се продават половин час преди началото на представленията на място в читалище "Искра"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град