Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Кралски щит“ ще ви защити от скуката от септември на малкия екран

„Кралски щит“ ще ви защити от скуката от септември на малкия екран

Аз детето | 2020-08-20

„Кралски щит“ ще ви защити от скуката от септември на малкия екран

„Кралски щит“ е най-бързият и способен спасителен отряд от герои в Петте кралства. Воден от безстрашния вълк Лука, екипът търси тръпката от задачите си. Стражите черпят силата си от приятелството помежду им. В спешни случаи отрядът сформира гигантски Алфа-робот, който тежи над 50 тона и може да се издига високо във въздуха. Когато нещата станат напечени, екипът казва – „Кралски щит в едно!“ и се притичва на помощ на нуждаещите се.

Историята на поредицата започва след множество последователни произшествия, които все повече застрашават безопасността на Петте кралства. Новата група герои трябва да се научи да работи заедно, за да спаси своите красиви и разнообразни земи. В един от епизодите „Кралски щит“ трябва да евакуира жителите на селото Меча скала преди изригването на огромен вулкан. А в града Анаполис ги очаква друго опасно приключение – призовани са, за да запълнят огромна карстова дупка, но се оказват в беда, когато Либърти, Уилоу и Лука падат в нея. Гледайте, за да видите какво ще се случи с тях.

Премиерата на поредицата „Кралски щит“ ще бъде на 1 септември по Boomerang и ще продължи всеки ден от 19:00 часа.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град