интересно

Начало | интересно | Котето Лъчезар

Котето Лъчезар

Теодор Везенков | 2011-03-15

Котето Лъчезар

Здравейте, казвам се Теодор Везенков и съм на 10 години. Искам да Ви разкажа за моето коте. То се казва Лъчезар, защото лъча на късмета го е погалил.
Лъчко е на 1 година и два-три месеца. Мама го откри миналата година пред нашата врата. Аз тогава се връщах от математическо състезание. Дожаля ни за него и го прибрахме вкъщи да го нахраним. Та от тогава и до днес Лъчко ни е другар в игрите на мен и моето малко братче — Любослав. Е, понякога мама ни се кара, че правим много бели, понеже Лъчко е много игрив, когато е буден.
Например оня ден се беше изкачил на пердето и от там беше скокнал върху най-големия гардероб. От там пък — на саксиарника на мама и беше съборил 2-3 саксии. Целият под беше в пръст. Мама много се ядоса, но изчисти. Но това не е единствената беля на моя котак. Например беше съсипал две сака на мама — влезнал в гардероба и си точил ноктите от саката на мама. Но мама се сърди малко, а после пак го гушна.



Коментари
2 коментара

христина петрова, 13 г.,

Публикувано на 16.03.2011

Много е хубаво БРАВО и мноето коте се казва лъчезар по точно лъки и той е горе доло на толкова години и месеци,но е черен.

Таня Добрева, 9 г.,

Публикувано на 19.03.2011

Не изкам да съм груба,но никак не е сладко това коте.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град