афиш

Начало | афиш | Концерт на възглавници ще ни потопи в небивалия свят на Алиса

Концерт на възглавници ще ни потопи в небивалия свят на Алиса

Аз детето | 2015-12-08

Концерт на възглавници ще ни потопи в небивалия свят на Алиса

Времето – човек не бива да се шегува с него, защото всъщност Времето е личност, която лесно се обижда. Или поне така твърдят Лудият Шапкар и Мартенският заек. Дали наистина е така? Не можем да бъдем сигурни, но на 13.12.2015 г. от 11 и 17 ч.. в Централния Военен клуб в София организаторите на Концерти на възглавници ни канят да се потопим в небивалия свят на Страната на чудесата и заедно с най-необикновената героиня – Алиса – да забравим действителността.

В музикалната програма е включена музиката на американския композитор Едгар Стилмън Кели, който е имал не по-малко развита фантазия от Алиса, и затова е решил да разкаже нейната история в ноти. Зад пианото ще застане пианистката Венета Нейнска, която със своето въображение ще преведе публиката през най-важните моменти и герои, които Алиса среща в своето приключение. А със специалното участие на актьорите Екатерина Стоянова, Милен Ангелов и Ванина Кондова ще стане ясно защо Белият заек закъснява, ще има свободни надбягвания с всички животни, ще се пие чай, ще се играе крокет, а усмивката на Чеширския котарак ще изкача из залата постоянно за да напомня, че без щастие светът не е същият.

Гостите на Концерт на възглавници с Алиса са поканени да дойдат облечени като любимия си герой от книгата, а защо не и като самата нея, за да се включат в конкурса за най-оригинален костюм. Един час преди концерта ще се проведе традиционната Работилница на възглавници.

Билети за събитието се предлагат на www.pillows.bg.

„Концерт на възглавници“ е проект на Модо България и се осъществява с подкрепата на Детски Дневник, Калинел и FunBook.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град