покани

Начало | покани | Колко сме силни, когато сме заедно

Колко сме силни, когато сме заедно

Аз детето | 2007-05-28

Ние сме парти-агенция "Danyanimation" и организираме благотворителен карнавал в Търновското царство Първи юни “Ден на детето” под мотото: “Да покажем на света колко сме силни, когато сме заедно”.

На карнавала сме поканили всички ученици на Велико Търново и техните родители, децата от близките градове, за да се забавляват заедно с нас.

Нашата благотворителност помага на едно малко момченце от Велико Търново, което съдбата е белязала с детска церебрална парализа. Мартин Савов е на 4 години и е тризнак. Марти е физически зависим дори за дадености, които ние – здравите – не можем да оценим. Трансплантацията на стволови клетки, която му предстои е на стойност 3000 лева. Тя ще му помогне да сяда, да държи главата си изправена, да се храни, да чува, дори да проговори. И ние като Йордан Йовков вярваме в бялата лястовица и нашата вяра ще помогне на Марти и на всички деца като него да повярват в нея. Ние – хората – не сме само лоши, понякога нашите проблеми не ни позволяват да видим истинското нещастие. Danyanimation успяхме да съберем една част от парите, но имаме нужда от подадена ръка, за да съберем и останалата част, Вие сами можете да прецените как бихте помогнали.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град