интересно

Начало | интересно | Когато страшното е забавно: няколко реплики с които Р. Л. Стайн доказва, че е един от най-забавните хора в интернет

Когато страшното е забавно: няколко реплики с които Р. Л. Стайн доказва, че е един от най-забавните хора в интернет

Аз детето | 2018-02-07

Когато страшното е забавно: няколко реплики с които Р. Л. Стайн доказва, че е един от най-забавните хора в интернет

Фенове ли сте на страшните истории, в които са замесени няколко интересни същества, призрачни замъци и едно-две огромни страшилища? Ако нямате нищо против малко да се уплашите и да ви „настръхне кожата“ то се надяваме един ден да прочетете (ако вече не сте го направили) поне една от книгите на писателя Р. Л Стайн. Доказателство за това колко добри са и колко много ще ви харесат е, че от първото си издание досега поредицата „Goosebumps“ (Гуусбампс, което в превод означава „настръхнала кожа“) са продадени повече от 350 милиона. Много деца са верни почитатели на поредицата. Книгите са преведени на 32 езика. В един период даже са били продавани по 4 милиона книги на месец. Така Goosebumps стават познато име във всеки дом, желано четиво за децата.

„Работата ми е да плаша децата!“ казва Р. Л. Стайн. Добавя, че има невероятна професия, че целта му е да покаже на децата, че могат да четат и да се забавляват едновременно. Той започва да пише, когато е на девет години и досега не е спрял. Първите му книги са хумористични, по-късно започва да създава страшни истории. Знаменитият автор обаче не забравя и чувството си за хумор. Никак не го забравя! Нас определено ни спука от смях! Ако искате и вие да се повеселите прочетете неговите кратки, но много забавни публикации в интернет, които доказват, че той е един от най-забавните хора в мрежата!

„Interesting statistic: If you all bought 1 Goosebumps book a month, it would be enough books to reach from here to my bank.“

Интересна статистика: Ако си купувате по една книга от поредицата ми месечно, ще имате достатъчно книги, че да стигнете до моята банка.

* * *

„Thanks, all, for the wonderful birthday greetings. They say you`re only as old as you feel. So I`m only 95!“

Благодаря на всички за чудесните поздрави за рождения ми ден. Казват, че сте толкова стари, колкото се чувствате. Така че аз съм само на 95!

* * *

„R. L. Stine, ten years old. Already a fashion plate.“

Р. Л. Стайн, на десет години. И вече е модна икона!

* * *

„Kids grow so fast. My grandson is three and has already grown a second head.“

Децата растат така бързо. Внукът ми е на три и вече му е пораснала втора глава.

* * *

„Hurry! One day only!! Pay full-price for the newest Goosebumps book.“

Побързайте! Важи само за днес! Платете пълната цена на новата ми Goosebumps книга.

* * *

„Deal of the Day: Pay full price for the new Goosebumps book, and you will receive a copy of the book.“

Офертата на деня: платете пълната цена на новата Goosebumps книга и ще получите копие от нея.

* * *

„Do you think it was fair that I was pulled off my flight just for yodeling?“

Смятате ли за справедливо да бъда изгонен от самолета само защото пея много силно?

* * *

„Princess, our new rescue puppy, loves the snow. At the rescue center, they told us she`s a shepherd-collie mix. We hope she likes NYC apartment life.“

Принцеса, най-новото ни осиновено кученце обожава снега. В спасителния център ни казаха, че тя е смесица между немска овчарка и коли. Надяваме се, че ще хареса живота в апартамент в Ню Йорк!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град