интересно

Начало | интересно | Кое от Реактивните момичета си ти? Забавния ни тест реши и разбери!

Кое от Реактивните момичета си ти? Забавния ни тест реши и разбери!

Аз детето | 2018-02-05

Кое от Реактивните момичета си ти? Забавния ни тест реши и разбери!

Запознайте се с Момичетата! Макар че сме убедени, че щом сте попаднали тук, определено вече ги познавате! Бълбук чувствителна, артистична и понякога наивна, тя открива добро у всекиго, дори и това да е 15-метрово огнедишащо чудовище! Но е грешка, ако бъде подценена – тя е в състояние да повали същото това чудовище с един-единствен грациозен замах.

Белушка – тя е обединителното звено на реактивните момичета, която ги държи като един! Тя е смела, умна, позитивна и има непоклатими морални принципи. Това са само част от качествата, благодарение на които Белушка е лидерът на реактивните момичета, макар че има и някои „трески за дялане“ – понякога се увлича да командори останалите. Тя никога няма да пропусне възможност да покаже характер или да ступа някой лош.

Бръшлян – тя е „юмрукът“ в отряда на реактивните момичета и може да бъде командвана единствено от собствената си бунтовна мисъл. Тя е силна, пада си малко мъжкарана – първо удря, после пита. Това нейно качество често ѝ носи неприятности, но от друга страна, „неприятности“ е любимата дума на Бръшлян!

Да не забравяме и Блясък! Тя може и съвсем скоро да се е присъединила към останалите реактивки, но имаме чувството, че винаги е била част от тях. Това всъщност си е горе-долу така, защото все пак тя е по-голямата им сестра. Блясък наистина добавя звезден блясък към всичко, защото тя не само може да лети, но и да се телепортира, да не говорим, че дори владее телекинеза!

Откривате ли нещичко от характера си в някое от Реактивните момичета? Сигурни сме, че приличате на една от тях, дори и без да го знаете. Не ни ли вярвате? Тогава защо просто не направите нашия забавен тест и не видите, че е така. Знаете как става! Срещу всеки най-точен за вас отговор ще намерите буква, запишете я или я запомнете. Така направете с всеки въпрос, а след това буквата, която се повтаря най-често е и вашият резултат.

1. Кой от изброените цветове ви харесва най-много?
а. оранжев
б. зелен
в. червен
г. син

2. Кое от тези занимания ви харесва най-много?
а. четене на книги
б. рисуване
в. гледане на телевизия
д. научаване на нови неща за света

3. Кой от изброените стилове музика ви харесва най-много?
а. рок
б. поп
в. Хип-хоп
г. никой от тези

4. Кой от изброените плодове бихте хапнали с удоволствие?
а. банан
б. ананас
в. мандарина
г. ябълка

5. Изберете си животно!
а. котка
б. куче
в. папагал
г. заек

6. Ако можехте да имате само една свръхестествена сила коя щяхте да изберете?
а. летене
б. телекинеза
в. владеене на езика на животните
г. безсмъртие

7. Изберете си един от следните цитати.
а. „Хайде, момичета! Да спасим деня!“
б. „Не ми казвай „принцеса“!
в. „Защо не си избереш някой с твоя размер?“
г. „Всичко е по-хубаво с малко... блясък!“

Ако имаш най-много „А“ то ти си точно като Белушка!

Ти си роден лидер и това те прави щастлива. Мила си, но винаги държиш нещата под контрол. Ето защо всички са доволни да следват стъпките ти.

Ако имаш най-много „Б“ то ти си точно като Бръшлян!

Ти никога не бягаш от битка и никога нямаш време за губене – ти просто искаш работата да бъде свършена! Можеш да бъдеш мила с всички, но губиш контрол, ако някой те нарече „принцеса“.

Ако имаш най-много „В“ то ти си точно като Бълбук!

Ти си мила, артистична, нежна и понякога наивна, но всичко това е част от твоя чар. Освен това си изключително талантлива и много сладка.

Ако имаш най-много „Г“ то ти си точно като Блясък!

Ти може да си малка, но със сигурност си умна, мила и невероятно силна. Колкото и да не искат да си го признаят всички те обичат и ти завиждат мъничко, за невероятните таланти и способности!Коментари
2 коментара

Микаела Константинова Райкова , 11 г.,

Публикувано на 23.06.2018

Аз се казвам мики и Аз се казвам Ники и искам да стана на една от активните момичета и аз съм белушка

Йсана Илиева, 12 г.,

Публикувано на 11.07.2018

Аз не мога да избера,защото ,аз обичам реактивните момичета

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град