Регламент четене

Начало  ›  Регламент четене

Регламент четене

В РЕГИСТРАЦИЯТА: Моля попълвайте данните на кирилица

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА:

Кой може да участва?
В "Забавното четене" могат да участват всички деца от 1 до 7 клас.

Как да участвам?
Като си направиш електронен читателски дневник, в който да попълва прочетените книжки!

Как да си направя читателски дневник?
Трябва само да се регистрираш като попълниш данните си на кирилица. След като се регистрираш ще получиш имейл за потвърждение на регистрацията с име и парола. След това може спокойно да попълваш дневника си онлайн като вписваш кои книжки си прочел/а.

Как да впиша прочетените книги в читателския си дневник?

За да впишеш една книга в дневника си, ще трябва да отговориш на въпрос, свързан с нейното съдържание. Помисли добре преди да отговориш! Ако отговориш грешно, книжката няма да бъде вписана като прочетена. Ако не знаеш отговора ще имаш три дни да си припомниш или да свериш с книжката и да опиташ пак!

За твое улеснение сме въвели задължителната литература за тези класове. Като прочетена ще се отбелязва книгата, за която детето е отговорило правилно на един въпрос от съдържанието й.

В началото на следващата учебна година въз основа на детските читателски дневници ще обявим най-четящия град, най-четящото училище, най-четящото дете и най-четената книга за лято 2016.

Организаторите на инициативата пожелават весела ваканция на всички деца, много игри и забавни приключения с книга в ръка!