новини детски

Начало | новини детски | Клубове по шахмат, хип-хоп танци, зумба, ветроходство и много други събират деца от 8 до 18 години в Силистра

Клубове по шахмат, хип-хоп танци, зумба, ветроходство и много други събират деца от 8 до 18 години в Силистра

Аз детето | 2018-05-15

Клубове по шахмат, хип-хоп танци, зумба, ветроходство и много други събират деца от 8 до 18 години в Силистра

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Силистренската община за пета поредна година организира летни клубове по интереси за деца и младежи от 8 до 18-годишна възраст, съобщиха от общината, цитирани от БТА. Ще работят клубове по плуване, тенис, приложно изкуство, шахмат, хип-хоп танци, зумба, латино танци, ветроходство, гребане и „Млад скаут“. Участието е безплатно.

Записването става с подаване на заявления в общината до края на май. Поради ограничения брой места групите се попълват по реда на подаване на заявления. Възможно е записване в повече от един клуб. При сформирани групи се дава възможност за записване на желаещи и след изтичане на крайния срок, ако не е достигнат максималният брой участници за групата. При записване в клубовете по ветроходство, гребане и „Млад скаут“ се подава и допълнителна декларация от родител.

Снимка: pexels.comКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град