новини детски

Начало | новини детски | Класическата приказка „Красавицата и Звяра“ оживява в Лондонска чайна

Класическата приказка „Красавицата и Звяра“ оживява в Лондонска чайна

Аз детето | 2018-03-23

Класическата приказка „Красавицата и Звяра“ оживява в Лондонска чайна

Приказките оживяват в Лондон. Хотел „Кенсингтън“ предлага преживяване, достойно за всички почитатели на Дисни – следобеден чай, вдъхновен от романтичната история на „Красавицата и Звяра“, съобщават от Bulgaria ON AIR. Следобедният чай винаги е бил една от най-известните традиции, свързвани с Великобритания. Не става въпрос само за чаша от топлата напитка на дивана. Напротив. Това е един изискан и аристократичен ритуал с различни етапи – от шампанско до сандвичи, сладкиши и разбира се чай.

В лондонския хотел „Кенсингтън“ обаче чайната „История, стара като времето“, предлага едно по-различно преживяване. Там, приказките се превръщат в реалност, а клиентите се пренасят в един различен свят. Светът на „Красавицата и Звяра“. Чаят се сервира в реплики на известните герои Госпожа Потс и Чип, а масата е осветена от свещник, изглеждащ точно като приятелят на Бел, Люмиер.

Магията продължава и със специални сладки във формата на доверения служител на Звяра, часовникът Котсуърт. Да се потопиш в известната френска приказка обаче се оказва труднодостъпно удоволствие. Заради достъпните цени от 40 лири на човек, чайната е резервирана с месеци напред.





Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град