новини детски

Начало | новини детски | Кампанията „Следвай мечока“ събира играчки за нуждаещи се деца

Кампанията „Следвай мечока“ събира играчки за нуждаещи се деца

Аз детето | 2014-12-05

Кампанията „Следвай мечока“ събира играчки за нуждаещи се деца

Кампанията „Следвай мечока“ започва тази събота, за да могат и децата от семействата в нужда, при които Дядо Коледа идва рядко... или никога не е идвал, да получат своя подарък

Празничните герои са подготвили коледна изненада за децата от семействата в нужда. За втора поредна година те организират акция по събиране на детски играчки, за да ги прибавят в празнични пакети, които се подготвят за хиляди семейства в нужда. Ако имате детски играчки у дома - влакче, кукла или даже плюшен крокодил, може да го дарите на детенце от семейство в нужда, което тепърва ще се запознае с него и ще му вдъхне нов живот.

Как да стане това? Донесете избрана от Вас играчка в The Mall между 6 и 14-ти декември. Всеки ден можете да оставите своя подарък за дете от семейство в нужда до големия плюшен мечок в мола, който се намира на първия етаж, до ескалатора. През работните дни, от 18 до 20 ч., ще ви посрещнат доброволци на Holiday Heroes, а през уикендите можете да разчитате на помощта им от 12 до 19 ч. Но дори и да няма празничен герой – това не бива да Ви спира - oставете играчката до мечока.

Всичко, което трябва да направите е да изберете играчка и да намерите мечока в The Mall!

По време на предишната подобна кампания, Holiday Heroes събра над 10 000 играчки.



Коментари
1 коментар

Таня Генчева, 39 г.,

Публикувано на 25.12.2014

здравейте,Честита Коледа,бъдете живи и здрави. Имам въпрос,след като е свършила кампанията за набиране на играчки,а аз искам да дам доста,какво трябва да направя?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град