новини детски

Начало | новини детски | Кампания на Az-deteto.com спечели награда за връзки с обществеността

Кампания на Az-deteto.com спечели награда за връзки с обществеността

Аз детето | 2009-05-26

Кампания на Az-deteto.com спечели награда за връзки с обществеността

Кампанията на Az-deteto.com, Майкрософт България и Фондация Благодеятел – “Децата безопасно в Интернет” (година първа – 2007-2008) е сред победителите в тазгодишното девето издание на конкурса за най-добра кампания на 2008-а – PR Приз, организиран от Българското дружество за връзки с обществеността.

“Мисля, че спечелихме, защото кампанията бе наистина добра, достигнахме до много деца, използвахме различни начини да комуникираме с тях в позитивен дух правилата за безопасност в Интернет. Създадохме документално-образователен филм, песен с видеоклип, кръгли маси, открити уроци. Направихме голяма игра “Открий осмото правило”, при която получихме близо 2500 предложения от деца за правила за безопасен Интернет, а лаптоп спечели Здравка Иванова, на 12 години от Плевен, с правилото “Уважавай всички във виртуалния свят, но се доверявай само на тези, които истински познаваш”. И всичко това с минимален бюджет.” сподели след официалната церемония по награждаването Жюстин Томс, създател на българския детски портал.

Кампанията се превърна в дългосрочен ангажимент. В края на този месец приключи вторият етап (2008-2009), в който акцентът бе върху информираността на родителите за правилата за безопасен Интернет. А есента работата продължава с третата част на кампанията (2009-2010).

На снимката – Камелия Нинакова от Az Media с наградата по време на официалната церемония на 22 май 2009.



Коментари
1 коментар

Тереза Генемуна, 11 г.,

Публикувано на 26.05.2009

Честито!Справихте се отлично с всичко!Заслужавате го!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град