Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Календарът на геймъра: ето кои игри ни очакват през октомври 2020

Календарът на геймъра: ето кои игри ни очакват през октомври 2020

Аз детето | 2020-10-01

Календарът на геймъра: ето кои игри ни очакват през октомври 2020

Краят на 2020 г. ще бъде вълнуващ за всички геймъри. Очакват ни куп игри! Това е съвсем нормално, тъй като големите бюджетни игри обикновено се появяват близо до празниците, но предстоящото пускане на нови Xbox и PlayStation, плюс някои големи закъснения, помогна за зареждането на октомври и ноември с доста интересни, очаквани и не чак толкова очаквани игри. Watch Dogs Legion и Cyberpunk 2077 първоначално щяха да излязат миналата пролет, но са преместени в последното тримесечие на тази година. Закъсненията също изтласкаха някои игри от тази година. Така например Halo Infinite няма да излезе до 2021 г. Като изключим повече закъснения (които са малко вероятни в този момент), ето PC игрите, които излизат този месец и сме сигурни, че поне няколко от тях очаквате с нетърпение.

3 октомври – Baldur`s Gate 3

След фантастичната Divinity: Original Sin 2 – Игра на годината на PC Gamer за 2017 г. – Larian ще преведе своите фенове през нов RPG дизайн и нова Baldur`s Gate. Ние сме повече от развълнувани, въпреки че Baldur`s Gate 3 излиза в „Ранен достъп“ и само първото ниво ще бъде достъпно за начало. Подобно на Original Sin 2, Baldur`s Gate 3 ще включва поетапна битка (а не в реално време с пауза, както в другите игри на Baldur`s Gate), създаване на персонажи, както и предварително направени герои с уникални предистории и възможност за онлайн игра с до 4-ма души в отбор.

8 октомври – I Am Dead

Пъзел-приключенска игра за мъртъв куратор на музей. Използвайте призрачните му сили, за да спасите сладък остров от вулкан. И не, не е толкова страшно колкото звучи, а вълнуващо и предизвикващо логиката и ума ви.

13 октомври – Second Extinction

Понякога дразнещата, но забавна игра на Generation Zero е нещо като The Hunter: Call of the Wild, но с гигантски роботи вместо елени. О, и динозаври, яко, нали?

15 октомври – Noita

2D игра с не чак толкова добра, но интересна графика в която всеки пиксел е обект на физика и можете да създавате магии за заливане, изгаряне и експлозия на света. Noita е на разположение от известно време, но сега напуска Early Access и е достъпна за всички.

15 октомври – Age of Empires 3 Definitive Edition

Най-малко обичаната игра от поредицата Age of Empires може да не спечели много нови фенове с ремастера си. И все пак тези, които се радват на оригинала от 2005 г., могат да очакват 4K графики, нови цивилизации и други подобрения.

20 октомври – Amnesia Rebirth

Не се заблуждавайте от заглавието, това не е ремастер на Amnesia: The Dark Descent. Това е напълно нова игра на Amnesia и обещаващ кандидат за най-страховитото занимание за Хелоуин у дома тази година.

20 октомври – Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1

Това е първата част от самостоятелната експанзия на Doom Eternal, като цялата ще бъде „колкото е възможно по-голяма“ като основната кампания, според режисьора на играта Хюго Мартин.

20 октомври – Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Игрите Lego винаги са прилично забавление и тази включва събития от всичките девет филма в сагата „Междузвездни войни“. (За най-добро изживяване може да искате да играете до 8/9-ти от играта.)

27 октомври – World of Warcraft: Shadowlands

Ще изберете Завет, за да се присъедините на ниво 60, за да придобиете изключителни естетически възможности и способности и всички те звучат доста готино (има култ към вампирите). Това обаче беше противоречиво сред ранните играчи, поради притесненията, че след като мета е настроен, играчите ще бъдат притиснати да избират най-мощния завет или ще бъдат избягвани от групови дейности.

29 октомври – Watch Dogs: Legion

Ubisoft се завръща с поредното хакерско търсене с отворен свят, но обратът е, че този път можете да набирате и играете като всеки в Лондон. Всички се надяваме да играем като отбори на възрастни шпиони, които са излезли от пенсия за една последна работа.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град