интересно

Начало | интересно | Как изглежда стаята на една фея

Как изглежда стаята на една фея

Аз детето | 2016-01-27

Как изглежда стаята на една фея

Днес отново ще ви кажем нещичко за феите. Просто няма как да пропуснем да ви разкажем и покажем това. Всяко малко момиченце по света си мечтае поне веднъж да посети някоя приказна гора и да се почувства като малка добра фея. Да види как тези вълшебнички и чудновати магически създания живеят, работят, почиват и най-вече се забавляват. Този късмет имат обаче малцина по света, но пък още по-голям късмет има едно момиченце с баща като този. Само за 18 месеца с много старание и труд той прави нещо, с което определено заслужава да влезе в списъка с най-добрите бащи на годината, нищо че тя едвам е започнала.

Какво е общото между феите и бащите, ще се запитате вие. В тази история всичко! Бащата, чието име не успяхме да разберем, работи като дизайнер на компютърни игри и често вижда своята любима дъщеря да чете книги за феи. Още по-често я слуша да му разказва каква искала да бъде стаята й – не толкова обикновена с голямо дърво с хралупа, в която да се свре и да чете своите любими книжки за феи и много приключения. Така му разказва и разказва всеки ден на вечеря и преди лягане и един ден баща й също успява да види колко всъщност е обикновена стаята й. Решава, че не може да се живее така и се заема с най-амбициозния проект в живота си, по-амбициозен от всяка компютърна игра, която някога е правил. Само за 18 месеца той успява да направи стая, достойна за кралицата на феите, в която сега неговото малко момиченце спи и най-важното чете своите приказки.

Стаята си има всичко – голямо красиво дърво с хралупа, което дори свети, гнезда с птички и много цветя. Сега момиченцето само очаква да дойдат и феите. Макар че според семейството, феята вече е там.

Ако искате да видите как се прави стая за фея, посетете нашата фотогалерия по въпроса. А след това защо не, може да вдъхновите и вашите родители да ви направят такава стая. Ние вярваме, че във всяко дете се крие по една малка фея, която заслужава само най-доброто.

Снимка: boredpanda.com



Коментари
1 коментар

ivanka ceckova, 16 г.,

Публикувано на 13.07.2016

suer

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град