покани

Начало | покани | Как и къде ще отпразнуваме Деня на детето – 1 юни

Как и къде ще отпразнуваме Деня на детето – 1 юни

Надежда Маринова | 2011-05-30

Как и къде ще отпразнуваме Деня на детето – 1 юни

След два дни ще бъде 1 юни - празникът на детето. Един от най-хубавите, весели и любими за нас празници. Струва си да отидете на някои от следните събития в София:

Национален дворец на децата
Богата и разнообразна програма започва в 10.30 с Арт-студио като лъвовете до 12.30, когато ще започне театрално представление. Ще има още празничен концерт, творческа работилница, демонстрации по автомоделизъм, картинг, колоездене.

Унгарски културен институт
В Унгарския културен институт на 1 юни от 16 ч. поп-певицата Роси Рос ще проведе урок по пеене за деца. В същия час ще се открие изложба от рисунки и илюстрации на Карой Рейхи.

Институт "Сервантес - София"
В градинката пред НДК на 1 юни, от 10 часа Силвия Маскарай и Моника Ботеля от испанската трупа „Следобедни приказки” ще представят на публиката адаптация по едноименната приказка на Ана Мария Матуте „Страната на черната дъска”. В тази приказка, също като в „Алиса в огледалния свят”, героите преминават през чудния свят на оживели букви и цифри, за да спасят една изчезнала принцеса. Осигурен е превод от испански на български език.

Район "Илинден"
В 10 часа на лятната естрада в парк „Света Троица” ще се състои детски празник „Младите таланти”. В него участват формации от детските градини, училищата и читалищата в района. Ще гостуват: "Илкова театър", Детски ансамбъл „Македонче”, Балет „Естрея”, Школа по атракционно изкуство при ННД, Спортен клуб по самбо и джудо „Илинден-София”. Ще има игри, забавления и награди за участниците в програмата и публиката. 

Централен куклен театър
"Трите прасенца" - от 10.30 и 12.00 ч. - представление за деца над 3 години.
(Проверете по телефона дали има билети, защото билетите за празничното представление на Младежкият театър са изчерпани. )

Цирк "Балкански" в "Младост" 3

Националният музей "Земята и хората"

На 1-ви юни от 16 часа ще има изложба на детски рисунки и "Награждаване на първенците" от националния конкурс  за детска рисунка "Мъдростта на народа ни".

Община "Младост"
На 01.06.2011 година от 10 часа в парка на районната администрация на район "Младост" ще се проведе турнир по колоездене.

Централна гара София – пътуване с ретро влак
Национална асоциаця на децата с диабет организира за всички деца ретро-разходка с парен локомотив от София до Банкя. Заповядайте и вие да се повозите с нас. Срещата ни е 9.30 часа на Централна гара София. Влакът тръгва точно в 10 часа.

Az-deteto.bg вече отпразнува своя празник - на 29 юни в Зоологическата градина с много игри, песни и танци детският интернет портал навърши 9 години. Тук може да видите снимките от празничния ден.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град