новини детски

Начало | новини детски | Излезе 3 брой на списание "Шарено"

Излезе 3 брой на списание "Шарено"

Аз детето | 2007-09-05

Излезе 3 брой на списание "Шарено"

Излезе от печат 3 брой на безплатното списание  за семейството, "Шарено".
Творецът на детски усмивки, бате Енчо, гостува в този брой и разказва за предизвикателството на работата с деца. В списанието е публикуван изключително полезен материал за дислексията. "Шарено" този път е повлияно от 15-ти септември – можете да научите кога започва учебната година в различни държави, а родителите на първокласници – да разберат кои са психологическите особености в израстването на детето след, "първите седем”.
Вярно на шарения си тон, списанието дава и полезни съвети за дома – в този брой в центъра на вниманието са кухнята и детската стая. Родителите на по-малките деца с интерес ще влязат в теорията и практиката на детските кухни в България, а за бъдещите майки е статията „Раждането – позитивната болка”.
Нова рубрика, посветена на дамите, е „Хубава жена”. Не е забравена и вечната тема за любовта – в теста на новия брой. Както и досега, средните 4 страници – с весела история, конкурс и рисунка за оцветяване се отделят – те са за малките читатели. 
"Шарено" е първото безплатно списание за родители и деца и се разпространява в сладкарници, детски магазини, педиатрични и стоматологични кабинети в София, Варна, Бургас и Русе. Подробен списък с точките на разпространение може да откриете на sharenobg.com.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град