За родители

Начало | За родители | Фотоконкурс на Puls.bg търси най-харесваните настоящи и бъдещи майки

Фотоконкурс на Puls.bg търси най-харесваните настоящи и бъдещи майки

Аз детето | 2017-04-05

Фотоконкурс на Puls.bg търси най-харесваните настоящи и бъдещи майки

Всички настоящи и бъдещи майки могат да се включат във фотоконкурса на здравния сайт Puls.bg по повод предстоящия „Форум бременност и детско здраве“ на 13 и 14 май в Sofia Event Center.

В първата категория „Бъдеща майка на фокус“ могат да кандидатстват бременните, а във втората – „Бебе на фокус“ – майките с деца до 2-годишна възраст. Срокът за изпращане на снимките е 20 април. Всеки потребител на сайта Puls.bg може да гласува веднъж за своите фаворити в двете категории. Чрез конкурса „Фото Puls“ ще се излъчи най-харесваната бъдеща или настояща майка с бебе, която ще се появи на корицата на специализираното списание за форума. За победителката ще бъде организирана професионална фотосесия и ще украси корицата на наръчника, който се издава специално за „Форум бременност и детско здраве“. Подробности за условията за участие в конкурса можете да видите тук!

По време на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъдат раздадени още атрактивни награди на класиралите се на първите места в двете категории. Сред тях са дентални процедури, Bluetooth колонки, външни батерии и книгата „Да оцелееш като родител“ от авторите на блога „Майко Мила“.

Тази година „Форум бременност и детско здраве“ ще се проведе за шести път. Програмата му ще акцентира върху моментите, свързани с хормоните през бременността, ще надникне в света на новороденото по нов начин, ще обърне сериозно внимание на кърменето и ще докосне една нова вселена: изграждането на емоционалния свят на детето. За подробности и регистрация кликнете тук!



Коментари
1 коментар

yulian 1, 10 г.,

Публикувано на 12.04.2017

az iskam gatanci

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град